« Yanıtla #15 : 11 Mayıs 2008, 23:12:09 » |
by_emre
Tecrübe Puanı: 0
|
KARDEŞ NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM AMA TUZAK OLDUĞU KESİN
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 12 Mayıs 2008, 04:11:20 » |
neopolis
Tecrübe Puanı: 1
|
kardeş nerden anladın tuzak olduğunu bizide aydınlatırmısın.bu tuzağın envaresi nedir?
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 12 Mayıs 2008, 10:01:12 » |
sekerx
Tecrübe Puanı: 54
ALLAH C.C. ZENGİNLİĞİ DİLEDİĞİNE VERİR.
|
üstat ok işaretleri ile gösterdiğim yerde beyaz bir şerit var sanki kaya oraya sonradan yapıştırılmış gibi Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ]
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 12 Mayıs 2008, 20:36:15 » |
DuayeN
KöTüRuH
Tecrübe Puanı: 46
»-(¯`v´¯)-» rabbim yar ve yardımcınız olsun »-(¯`v
|
diğer arkadaşların görüşlerine saygı duyuyorum ama bende orda kuş falan göremedim kardeşim kusura bakma kolay gelsin saygılar
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 12 Mayıs 2008, 21:10:52 » |
sosrkua
Tecrübe Puanı: 1
|
sağolun arkadaşlar.resmi farklı kaydedip photoshop gibi bir proğramla bakarsanızbahsedilen işaretler net gözüküyor çözünürlüğü orjinali 5MB .Ama zor olanı yerini tekrar bulabilmek. bulunduğu yer labirent gibi emin olun. çünkü son gidişimde tam2 saat gezdim ama yerini bulamadım
|
LAFZA-I CELAL(ALLAHUEKBER) bütün ESMAYA camidir.Bu esmayı Hakiki manasıyla söyleyiniz.Dikkat edin kalpler ancak ALLAH\\\'ı zikretmekle mutmain olur.Hadislerde ALLAHUEKBER Lafza-ı Celal\\\'ine çok tergibat var.ALLAHUEKBER\\\'in bir vech-i manası şudur ki:Cenab-ı Hakkın kudreti ve ilmi her şeyin fevkindedir,hiçbir şey daire-i ilminden çıkamaz tasarruf-u kudretindenkaçamaz ve kurtulamaz. Bu mesajda ebedi bir hazinenin miftahı var.
|
|
|
« Yanıtla #20 : 01 Haziran 2008, 04:01:59 » |
enesss41
|
SARI İŞARETLİ YERDE Bİ SORU İŞARETİ VAR ...
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 01 Haziran 2008, 05:05:09 » |
yaralı
Tecrübe Puanı: 4
|
s.a. bende polatcan ardaşıma katılıyorum boşuna işaret olmayan yereyorum yapılmaz
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 01 Haziran 2008, 07:18:47 » |
|
|
Selamlar,, Siteye konan her fotoya mutlaka bir yorum yapilmali. Ama bu yorumlar ``benzettim`` e degil, insan yapisi olan isaretlere olmali derim. Ben ve bazi arkadaslar bu yorumlarla bir seyler ogrenmeye calisiyoruz. Yani; ustalar bizlere dogru isarete, dogru yorumlar yaparlarsa,,,,, Konuyu acan arkadas kadar bizlerde bilgilenerek faydalaniriz. Ustalarin bu iyi niyet ve fedakarliklarindan suphemiz yok.hepsinden Allah razi olsun.
ama buradaki fotolarda hic bir isaret yok, her sey dogal olmali diyenlerdenim.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 09 Ağustos 2008, 14:46:37 » |
gener
|
slm arkdaşım kaya iki parça galiba burası kesinlikle boş degildir...yalnız müjdesi yada bir iki parca bulabilirsin gibi.. işaretleri iyi etüt et allah yardım etsin ,.. sana yardımcı olmak isterdim 2 resimin gösterdigi yere ve onun üstünde kapak gibi olan yere dikkat
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 09 Ağustos 2008, 14:52:51 » |
NAPOLYON49
NAPOLYON49
Tecrübe Puanı: 36
|
bu şekilde hayali yerlere ve resimlere böyle yorumlar yaptıgımız sürece daha çok tırmalarız... kimse kusura bakmasın saygılar
|
nasipse birgün kükreriz
|
|
|
« Yanıtla #25 : 10 Ağustos 2008, 02:57:24 » |
sebfontaine
ilkim111
Tecrübe Puanı: 13
|
Merhabalar, Görüşümce tamamen doğal ve doğal oluşumlardır. Kolay gelsin
|
GEÇMİŞ TARİHİNİ BİLMEYEN KİŞİ, BOŞ YERE YAŞIYOR DEMEKTİR.<br />İŞARETLERİ LÜTFEN KIRMAYALIM, MUTLAKA RESİM ÇEKELİM.<br /><br />( ilkim111 )
|
|
|
« Yanıtla #26 : 13 Ağustos 2008, 01:42:11 » |
SERRASELMUS
Gerçek Hazine Dünyamız.Onu kaybetmeyelim.
|
vallahi ben acemiyim ama bende hiç bir şeye benzetemedim.Yanlız araştırmayada saygım var.Hyırlısı olsun.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 14 Ağustos 2008, 12:03:47 » |
|
|
YAW KARDESIM HEPSI DOGAL YA VALLA BOSUNA UGRASIYON IYI OZAMAN HER GORDUGUMUZU BİRŞEYE YORUMLARSAK COK SEKIL CIKAR HEPSIYLEDE UGRASMAK LAZIM BIRAZ MANTIKLI DÜŞÜNÜN YA HİÇ NEYE BENZEDIGI BELLISIZ BUNLARIN BOŞYERE UGRASMA BURAYLA DAHA NET BIŞEYLERLE UGRAS DERIM
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 14 Ağustos 2008, 13:03:24 » |
|
|
alanın fotolarını gönderebilirmisin yakın ve uzak meafede fotoları rica etsem..
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 14 Ağustos 2008, 13:10:22 » |
|
|
arkadsim dogala benziyo ama sen alan resimlerini göndersene bi ayrıca 8.işaretin yanındaki üçgen tasa iyi ba orda bi kapı veya delik olabilir ama dikkatli ol üstüne tas çökebilir çünki tuzagin en müsait oldugu yer kayaların ayrık oldugu yerlerdir...dikkatli ol...
|
|
|
|
|
|