+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  ÇÖZÜMÜNÜ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ İŞARETLER
| |-+  Fotografsız İşaretlerinize Yorumlar
| | |-+ 
 YARDIM EDEN YOKMU

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: YARDIM EDEN YOKMU  (Okunma Sayısı 249 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 03 Nisan 2008, 14:04:46 »
tılsımcı
*
Tecrübe Puanı: 1

YARDIM EDEN YOKMU

S.A arkadaşlar siteye yeni kaydoldum sitenin yabancısıyım vermiş oludğum rahatsızlıktan dolayı üzür diler hakkınızın helalliğini diler.Büyük bri kayada koltuk var oturup ayaklarını koyduğun yerde var ama kolların yeri yok karşısnıda dikkate değer bir görünüm yok karşısı dağ eğemi çok yani oraya kimse gömmez daha doğrusu o eğimde kimse çalışmaz.koltuğun alt kısmında itina ile açılmış bir delik var yüz metreden farkedilen bir delik 30 cm derinliğinde servis tabağı büyklüğünde . koltuğun sağa tarafında beş santim genişliğinde 20 cm genişliğinde yamuk bir haç var haçın sağında yan yana iki çeltik duruyor yanılmıyorsum bir çeltikte solunda duruy. koltuğun yüksekliği 7 8 metre altında dere geçiyor. yorumlarınız için teekürler
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2008, 14:43:58 »
ricali gayb
ricali gayb
*
Tecrübe Puanı: 6

YARDIM EDEN YOKMU

sa koltugun arkasındaki tepede mezar ara

ona abd olana herşey musahhar olur
« Yanıtla #2 : 04 Nisan 2008, 01:32:45 »
tılsımcı
*
Tecrübe Puanı: 1

YARDIM EDEN YOKMU

şuanda elimde foto yok. benim kafamı karıştıran koltuklar genelde karşıyı gösteriyor bunda ise karşısında gömü yapacak bir yer yok yani öyleki keçi bile orada yürüyemez ne yapacam bilmiyorum
« Yanıtla #3 : 04 Nisan 2008, 11:59:23 »
hira_pc
*
Tecrübe Puanı: 112

YARDIM EDEN YOKMU

estağfurullah arkadasım rahatsızlık söz konusu değil zaten bu site yardım amacında kurulmus bir site...

arkadasım keciyi bırak adamlar dimdik ucuruma giriş yapıp mal koyuyorlar onlarıda dürbünle bakarsan görürsün ....
adamlar iple sallanıp üste baglayıp acmıslar böyle yerlerin örnekleri ülkemizde coktur acılmıs olarak ...
öncelikle koltugun bulundugu kayayı incele oyuklar tarafında dikkat ceken yıgmalar varmı ?? yada oymalar yönünde işaretler ara...
yamuk hac demişsin sekli önemli yön verek işaret olabilir... yani bunları resimle arkadasım güzel yorumlar al anlayacagın görmeden net bişey söylenemez sadece fikir yürüte biliriz ALLAH kolaylık versin ....
« Yanıtla #4 : 04 Nisan 2008, 12:40:41 »
abbasi
*
Tecrübe Puanı: 54
UZMAN DEĞİLİM....! ACEMİYİM ..:)

YARDIM EDEN YOKMU

bencede resim koyarsan sana çok daha faydalı olur,lakin kol kısmı yoksa genelde malın koltuk taşının arka taraflarında olduğu söylenir..başarılar dilerim,ayrıca mutlaka resim ekle,bizim içinde iyi olur..Gülümseme
« Yanıtla #5 : 31 Mayıs 2008, 09:09:56 »
03 muhtar
*
Tecrübe Puanı: 3

YARDIM EDEN YOKMU

kardeşim yukarıda bir arkadaşın dediği gibi . sanmayınki bir mal hemen birkaç  kazma vurup çıksın .zaten bu iş ayaklar altına düştü bilen bilmeyen bu işi yapıyor hemen gidip zenğin olalım varmı öyle iş .bu sitete tanıyan tanır kimse kimseyi kandırmasın  o işarete gelince karşındaki dik kaya var ise oradadır bu tür işaretler zirvede lur  sayğılar  birde yasallaştır
« Yanıtla #6 : 31 Mayıs 2008, 10:47:55 »
ALAADDİN-KEYKUBAT
*
Tecrübe Puanı: 365

YARDIM EDEN YOKMU

Merhabalar,
Koltugun hemen arkasını kontrol etmen gerekir. Arkasında yıgma bir tepe olmalı ve cihazla burayı hemen kontrol etmeni tavsiye ederim. Büyük ihtimalle mezar var.

Saygılarımla.
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: