« : 11 Nisan 2008, 14:08:52 » |
|
|
- Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, define aramak için kazdığı kayanın altında kalan bir genç hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, dün gece izinsiz kazı yapmak için Kirazlıyayla köyüne giden S.A., H.A., A.O.K., T.Ç. ve İsmail Çan (23), burada belirledikleri bir kayanın altını kazmaya başladı. Altını kazdıkları kayanın üzerine devrilmesi sonucu İsmail Çan, olay yerinde hayatını kaybetti. Çan'ın kayanın altında kaldığını gören arkadaşları, durumu jandarmaya bildirdi. Çan'ın cesedi kayanın altından çıkarılarak ailesine teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 11 Nisan 2008, 14:27:02 » |
newyears
Tecrübe Puanı: 9
İNCİNSENDE İNCİTME
|
YAZIK. GİDEN GİTTİ, KALANLAR DEVAM EDERMİ ACABA?
|
İNCİNSENDE İNCİTME
|
|
|
« Yanıtla #2 : 11 Nisan 2008, 20:31:07 » |
|
|
gidene allah rahmet eylesin . kalanlarada kaçak kazı için ders olsun.allah kimsenin başına vermesin.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 11 Nisan 2008, 21:23:10 » |
1234567000
Tecrübe Puanı: 82
Define Burda Aranır www.parakapisi.net
|
Allah Rahmet Eylesin Allah Sabır Versin
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 13 Nisan 2008, 00:55:08 » |
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
Tecrübe Puanı: 264
|
ALLAH RAHMET EYLESİN ÜZÜLDÜM İNAN KADERİ BÖYLEYMİŞ
|
HOR GÖRME HARABAT EHLİNİ DEFİNEYE MALİK NİCE VİRANELER VAR suskunluğum aseletimdendir. her lafa verecek bi cevabım var. lakin bir lafa bakarım , lafmı diye... birde söyleyene bakarım adammı diye...................
|
|
|
« Yanıtla #5 : 25 Nisan 2008, 14:33:03 » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : 25 Nisan 2008, 22:50:39 » |
|
|
kimbilir ne umutlarla kazı yapıyordu allah rahmet etsin üzüldüm.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 25 Nisan 2008, 23:04:33 » |
Malabadi
Tecrübe Puanı: 25
Kültüre ve tarihe saygı duyalım...
|
Allah rahmet eylesin ,işte yapılan kaçak kazının sonuçlarından biri,geceleyin gizli saklı yapılan kazı bir cana mal olmuş,burada yaptıgımız işin sorumluluguda göz önüne çıkıyor ;biz yorumcular burada yorum yaparken bu sorumlulugu hissetmeliyiz, insanları kaçak kazı yapmaya teşvik etmemeliyiz,bilinçsizce yapılan kazılar hem kültürel mirasımızı yok ediyor hemde canlara mal oluyor.birde burda yorum yaparken bu ince çizgiye dikkat etmeliyiz, orayı kazın,onu kırın gibi yorumlarda insanları böle seyler yapmaya teşvik edip yanlış işler yapmalarına belkide canlara mal olabilir ,bu sorumlulugu hissedip öyle yorum yapalım.herkese kolay gelsin.
|
Ne kadar söylersen söyle söylediklerin karşındakinin anlayabilecegi kadardır..Mevlana..
|
|
|
« Yanıtla #8 : 26 Nisan 2008, 01:18:47 » |
gandalf
Tecrübe Puanı: 245
|
allah rahmet eylesin malabadi sana katılıyorum kardeşim çok haklısın kaçak kazı her yönden tehlikeli izin alalım hem devlet hemde biz kazanalım.....
|
LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMAYALIM TARİHE ZARAR VERMEYELİM..
demir kertiği yaşamlarda ölümsüz aşkların bekcisi olmuşuz..
|
|
|
« Yanıtla #9 : 26 Nisan 2008, 09:29:57 » |
posoidon
Tecrübe Puanı: 36
DEFİNECİLİKTE ZİRVE...
|
Ölen arkadaşa allahtan rahmet,acılı ailesine başsaglıgı diliyorum.Hiç bir şer insan hayatından daha önemli degil.Yasal kazıların önemi ve güvenlik saglanmadan bilincsizce yapılan calışmaların nelere mal oldugu örneklerle hep karşımıza cıkıyor.Bu konuda tüm üye ve yetkili arkadaşlarımızı yönlendirmelerinde daha dikkatli olmaya davet ediyorum.saygılarımla
|
defineci kaçakçı değildir,kaçak kazıya hayır deyiniz
|
|
|
|