sevgili ustalar ve forumdaki tüm arkadaşlar bu işaretler hiçbir insan elinin dokunmadıgı bir bölgeden bu hafta sonu fotograflarını yükleyecegim nasip olur ise banada bir arkadaş aynı çizimleri verdi küçük elipsler çocuk ayakları parmakları bile belli sol ayak 10 cm kadar önde duruyor hemen sol tarafındaki dikdörtgen oyma 10 cm ye 15 cm gibi onun solundaki hafif yan duran oyma ise ilk bakışta bir palayı yada satır ı andırıyor onun altındaki yanduran oyma ise sanki büyük insan ayagını andırıyor ama parmakları işlenmemiş bunu dikdörtgen oymaya benzettim ama köşeli degil şimdi
bu işaretler hafif krem renkli mermer gibi sert bir kaya ya işlenmiş ve topragın yaklaşık 80 cm altında bulunmuş bu kaya yerli sabit ve büyükçe bir kaya üzeri dümdüz işlendikten sonra bu işaretler işlenmiş kayaya bu resimdeki kibi bakılır ise kayanın 15 mt kadar önunde bir mezar bulundu ve bu mezardan yaklaşık 50 mt kadar ileride arazi egim alıyor ve dereye dogru iniyor yani bu kaya çok geniş bir tepe üzerinde diyelim bu kayanın 100 mt ilerilerinde degişik işaretler ve yerleşim yerleri oldugu belli olan yerlere rastlanmış ama benim ilgimi bu işaretler çok çekti inşallah ben de bu haft sonu bu bölgeye giderek çok detaylı çekimler yapacagım bölgeye gittigimde nelere dikkat etmeliyim sizce benim için çok degerli olan görüş ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden yorumda bulunan ve bulunmayan tüm dostlara saygı ve sevgilerimi iletirim
allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
selamlar
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] bu resim bana maille geldi bölgeye gide medim sanırım önümüzdeki hafta orada olacagım neler yapılması gerekir ustalar önce bir tespit yapalımki izin alacagımız bölgeyi tam olarak bilelim çok büyük bi alana izin alamayız