not:ve arkadaslar sizlereden ricam konu başlıklarına acil yardım-bakmadan gecmeyin-bakan pişman bakmayan pişman-alaycı tavırlar-içeriğe aykırı kelimeler-lütfen yardım-resimlere yorum-yorumlarınızı bekliyorum-çok acil- gibi başlıklar kullanmayalım işaretimiz ne ise onun adını başlığımıza yazalım veya neye benzetiyorsak onu yazalım abartı yapmayalım bu kurallara uyunca hangi işaret üzerinde hangi arkadasımız uzman ise o sizin konunuza daha cabhuk ulaşıcak ve sizler daha erken yorum alacaksınız saygılarımla anlayış gösterdiğiniz için teşekkürler
1-eklemek istediğimiz resimin uzantısı jpeg-jpg-gıf olmalıdır bunuda resmi paintle acıp bu uzantıyla kaydederek yaopa bilirsiniz
2-resminizin adını klavyede tuşlara rasgele basarak yada karmaşık rakamlar girmenizi TAVSİYE EDERİM.
3-resimlerinizin netliğine dikkat ediniz ve bir resimwle birden çok işaret ifade etmeye çalışmayınız.
4-son adım olarak açtığınız konuya bakın eğer eklediğiniz resim çıkmamışsa siz göremiyorsanız hiç kimse göremeyecektir
5-lütfen resim eklerken bunlara dikkat ediniz işinizi kolaylaştırmak için 1 saat boyunca bununla uğraştım iyice inceleyerek yapınız.
6-hadi kolay gelsin
7-cep telefonu fotoğraf makinesiyada kamera ile fotoğraf çekerken çekim tuşuna basınca makineyi3-5 saniye oynatmadan bekleyiniz bu şekilde beklemezseniz foto bulanık çıkacaktır.
adım 1-
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] adım 2-
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] adım 3-
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] adım 4-
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] adım 5-
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] adım 6-
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] adım 7-
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ]