« : 11 Mayıs 2008, 14:25:14 » |
|
|
M S N. VE İLETİŞİM PAYLAŞIMI NEDEN SİTEMİZDE YASAKTIR...
Daha önce DİĞER DEFİNECİ FORUMLARINDAN BİRİNDE iletişim paylaşımı sebebi ile bilmeden Güvenlik Kuvvetleri ile muhattap olup yakalanan defineciler oldu.
Ve bu yüzden birçok defineci arkadaşımız mağdur olmuştur.İletişimi alanda verende istismar edebiliyor. Başlarına birşeyler geldiginde forumu sorumlu tutabiliyorlar.
Böyle bir tatsız olay yaşamamak adına ayrıca sadece bilgi paylaşımı adına kurdugumuz bu forumda sadece bir birinize danışmanlık verebilirsiniz, Şeklinde bir prensip kararı aldık . Forumumuza üye olup faydalanmak isteyenlerin bu kararımıza saygılı olmasını bekliyoruz. Bu konuda atıp tutanlara seslenmek istiyorum . Bu kararı istismar etmekden vazgeçin.
SİZLER BİZİM AİLEMİZDENSİNİZ
SAYGILARIMLA Anadolu Teknik Araştırma Grubu Ailesi
Saygılarımla.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2008, 14:27:46 » |
ROTASIZKAPTAN09
ROTASIZKAPTAN
Tecrübe Puanı: 23
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
|
UYARIN İÇİN TESEKKURLER ARKADASIM ELLERINE SAGLIK
|
HAYAT ALDIGIMIZ SOLUKLARLA DEGİL, SOLUK KESEN ANLARLA ÖLÇÜLÜR.
|
|
|
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2008, 14:43:17 » |
Yonetim
Defineci kaçakçı değildir,kaçak kazıya hayır deyiniz...
Tecrübe Puanı: 123
|
Merhaba Arkadaşlar bu konudaki üyelerin lehine olarak düşünülmüş bu karar şimdiye kadar yeterince iyi niyetli olmayanlar tarafından istismar edildi.İnş bundan sonra olmaz saygılar
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2008, 14:57:35 » |
NAPOLYON49
NAPOLYON49
Tecrübe Puanı: 17
|
bir çok arkadaşın sürekli sodukları bir konu idi yerinde bir açıklama olmuş DOST SÖYLER ACI SÖYLER
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 11 Mayıs 2008, 17:28:31 » |
consesou
Tecrübe Puanı: 9
küskün
|
alaatin bey doğru bir karar . ancak güvenlik güçleri bizi fiili olarak yakalarsa suç sayılır . diğer durumlardada suç sayılırmı? bilgisi olan vatandaş varsa beni aydınlatırsa iyi olur . saygılarımla
|
İÇİM BURUK AMA PİŞMAN DEĞİLİM BİR UFACIK DÜNYAM VARDI BAK ONUDA ELLER ALDI
|
|
|
« Yanıtla #5 : 11 Mayıs 2008, 18:17:59 » |
Yonetim
|
Merhabalar, Suç degildir. Ancak bazı güvenlik Kuvvetleri işin iş güzarlıgına kaçarak yeri kazma , hatta sizinle birlikte açma noktasına kadar geliyor ve sizi yakalıyor. Bu durumun magdurlarından biri direk firmamızın kurucusu Mustafa Bey dir. Kendini kurtarana kadar baya bir mahkemelere gidip geldi.
Saygılarımla.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 11 Mayıs 2008, 18:22:23 » |
consesou
Tecrübe Puanı: 9
küskün
|
yönetim arkadadaşım verdiğiniz bilgi için teşekkürler.
|
İÇİM BURUK AMA PİŞMAN DEĞİLİM BİR UFACIK DÜNYAM VARDI BAK ONUDA ELLER ALDI
|
|
|
« Yanıtla #7 : 11 Mayıs 2008, 22:02:49 » |
Black_Mask
Black
Tecrübe Puanı: 187
Nasipte yoksa ne gelir elden...
|
Allaattin-Keykubat ustam çok güzel bir hatırlatma olmuş eline sağlık. Üyelerimiz bu konuda daha dikkatli olacaklarına inanıyorum. Saygılarla..
|
Ruhun şad olsun şehidim vatan sana minnettar, Gerekirse ardından gelecek daha çok şehit var. Black_Mask
|
|
|
« Yanıtla #8 : 11 Mayıs 2008, 22:33:24 » |
hasan22
Tecrübe Puanı: 15
|
SLM SAYIN ALADDİN-KEYKUBAT VE SAYIN YÖNETİM UYARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER..SAYGILAR
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 12 Mayıs 2008, 09:00:52 » |
|
|
Rica ederim arkadaşlar. Bu açıklama ile umarım herkes bizi anlar ve bu sitede alınan kararlar dogrultusundaki yasakların sadece sizleri korumak oldugunu unutmaz.
Saygılarımla.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 12 Mayıs 2008, 11:09:25 » |
keban
Tecrübe Puanı: 12
VATANI SEVEN HERKESİ SEVERİM
|
ÇOK TEŞEKÜRLER BİZİ BİZİM KADAR DÜŞÜNÜP YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN ...SİZ BU İŞE ÇOK İÇTEN VE SAMİMİ GÖNLÜNÜZÜ KOYMUŞSUNUZZ..BU GÜZEL SİTE ÜYELERİ BU ÇALIŞMANIZI İÇTENLİĞİNİZİ GÖRMÜŞ..VE ÜYELERİNİZ 20000İ BULMUŞ..DAHA DA ÇOĞALACAĞINA İNANIYORUMM..VE SİZİN ARANIZA KATILDIĞIM İÇİN BİRKEZDAHA GURUR DUYUYORUMM..ALLAH RAZI OLSUNN...BİLGİLERİNİZ,DÜŞÜNCELERİNİZ,YARDIM VE YÖNLENDİRMELERİNİZ İÇİN..BAŞARILARINIZIN DEVAMINI TEMENNİ EDİYORUMMM..ALLAH A EMANET OLUNUZZ..
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 12 Mayıs 2008, 14:34:30 » |
maya
maya
Tecrübe Puanı: 2
|
işte dayanışma bu yavvv
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 12 Mayıs 2008, 15:22:43 » |
AKREP01
Tecrübe Puanı: 22
|
SA arkadaşlarım şimdi sanal bir alemdeyiz ve hiç birimiz birimizi tanımamaktayız aslında bu karar bazıları tarafından eleştirilsede sonuç itibarıyla tamamen bu sitenin yöneticilerinin üyelerini korumak için almış olduğu bir önlemdir.kuraldır.zaten bizler özel mesajlardanda görüşebilmekteyiz.illa Msn Adresi Vermek Yasaklanmıştır. adres veya tel vermenin hiç bir anlamı yoktur.ben şahsım adıma yönetimin almış olduğu bu karara saygı duyuyorum.saygılarımla AKREP01
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 14 Mayıs 2008, 12:33:24 » |
dua99
dua99
Tecrübe Puanı: 0
|
evet sayın yönetim uyarı için teşekkürler çok yararlı oldu bu hatalara bilmeyerek bende düştüm ayrıca özür dilerim
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 14 Mayıs 2008, 20:33:01 » |
Yonetim
|
Merhaba dostlar bu konudaki anlayışınız için çok teşekkur ederim tümünüze saygılarımla
|
|
|
|
|
|