+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  DEFİNECİNİN BİLMESİ GEREKEN KONULAR
| |-+  Gerçek Hikayeler
| | |-+ 
 İMAMIN RÜYASI

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: İMAMIN RÜYASI  (Okunma Sayısı 644 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 14 Mart 2008, 03:13:05 »
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
*
Tecrübe Puanı: 223

İMAMIN RÜYASI

Emekli İmam Rasim Yıldırım'ın rüyasında gördüğü 2 ton altına ulaşabilmek için 20 defineci kazı çalışması başlattı

Emekli bir imamın gördüğü rüya üzerine harekete geçen 20 hazineci, 2 ton altın bulma umuduyla define kazısı başlattı.

2 ton altın

Samsun'da, emekli İmam Rasim Yıldırım (62), bir gece rüyasında Hasköy Teknepınar yöresindeki eski bir değirmenin yakınında 2 ton altın gömülü olduğunu gördü. Yıldırım, rüyasını çevresindekilere anlattı. İmamın rüyası üzerine bir araya gelen, aralarında profesyonel definecilerin de bulunduğu 20 kişi, define aramak için Samsun Arkeoloji Müzesi'nden izin aldı. Müze Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü ve jandarma ekiplerinin kontrolünde greyderlerle kazı çalışmaları başladı. Bölgede gömülü büyük bir define olduğunun söylendiğini anlatan emekli imam, bu amaçla daha önce de kazı yapıldığını belirtti. Yörede eskiden Rum ve Ermeniler'in yaşadığını anlatan Rasim Yıldırım, 'Buralarda bir yerde define var, buna eminim. Umarım rüyam doğru çıkar' dedi.

HOR GÖRME HARABAT EHLİNİ DEFİNEYE MALİK NİCE VİRANELER VAR                                                                                       suskunluğum aseletimdendir.
her lafa verecek bi cevabım var.
lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
birde söyleyene bakarım adammı diye...................
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2008, 03:16:20 »
mortal kombat
secret
*
Tecrübe Puanı: 128

İMAMIN RÜYASI

hadi bakalım Kahkaha
bildiğim kadarıyla rüyada define görürünürse,
sabah ezanıyla kalkılır.abdest alınır.rüyayı kimseye söylemeden gördüğün yere gidilir.
bizim köyde böle diyolardı.

Geçmişimiz Geleceğimizdir...
Yardım isteyen arkadaşları yasal kazıya teşvik ediniz.
Kaz orayı, kır orayı gibi kelimeler kullanmayınız.
Kanunsuz olarak bulunmuş eserlerin yayını kesinlikle yasaktır.
Msn Adresi Vermek Yasaklanmıştır. ve tel no paylaşımı yasaktır.
Açmak istediğiniz konuyu ilgili bölüme açınız.
Aynı konuyu bir kereden fazla açmayınız.
« Yanıtla #2 : 14 Mart 2008, 04:14:56 »
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
*

İMAMIN RÜYASI

SA.DOĞRUDUR MORTAL KARDEŞ,RÜYALAR GERÇEK OLABİLİYOR.SAYGILARIMLA.

HOR GÖRME HARABAT EHLİNİ DEFİNEYE MALİK NİCE VİRANELER VAR                                                                                       suskunluğum aseletimdendir.
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2008, 15:16:47 »
Black_Mask
Black
*
Tecrübe Puanı: 250
Nasipte yoksa ne gelir elden...

İMAMIN RÜYASI

Hadi bakalım hayırlısı... Kahkaha

Ruhun şad olsun şehidim vatan sana minnettar,
Gerekirse ardından gelecek daha çok şehit var.
                                                     Black_Mask
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2008, 15:52:32 »
kandela
*
Tecrübe Puanı: 14
TATAR AKAY

İMAMIN RÜYASI

10 ton altını 20 ye bölsen zaten bişey kalmıyorki geriye e bide devlet payı var

dam üstünde saksağan vur toprağa kazmayı Kahkaha

BİLDİĞİNİ BİLENİN ARKASIDAN GİDİNİZ.
« Yanıtla #5 : 14 Mart 2008, 18:27:07 »
Black_Mask
Black
*
Tecrübe Puanı: 250
Nasipte yoksa ne gelir elden...

İMAMIN RÜYASI

Umut fakirin ekmeği onlar da vurmuş toprağa kazmayı pardon kepçeyi Kahkaha

Ruhun şad olsun şehidim vatan sana minnettar,
Gerekirse ardından gelecek daha çok şehit var.
                                                     Black_Mask
« Yanıtla #6 : 14 Mart 2008, 23:27:00 »
huseyin26e
Ziyaretçi
İMAMIN RÜYASI

ya bizde öyle rüya görsekte...bi umut işte
« Yanıtla #7 : 15 Mart 2008, 04:00:45 »
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
*

İMAMIN RÜYASI

SA.ARKADAŞLAR,SABREN ELBET MURADINA ERER.BU İŞTE BIKMAK YOK .SAYGILARIMLA.

« Yanıtla #8 : 19 Mart 2008, 23:23:06 »
abbasi
*
Tecrübe Puanı: 29
aradığını yanlış yerde aramak,onu aramak değildir.

İMAMIN RÜYASI

imam ama rüya ile amel olmayacağının farkında bile değil....umarım hayırlısı olur...
« Yanıtla #9 : 04 Nisan 2008, 00:19:48 »
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
*

İMAMIN RÜYASI

HAKLISIN ABBASİ KARDEŞ.

« Yanıtla #10 : 04 Nisan 2008, 00:31:36 »
kocareis
*
Tecrübe Puanı: 18

İMAMIN RÜYASI

bence  imamin tarlasi tasli orayi temizletme cabasin da   Kahkaha Kahkaha Kahkaha     arkadaslar  benim abim  ben kendimi bildim bile li bu isle ugrasir ve bizim bolgede adi  yunanlardan kalma bir cesme var  halende durur  fakat bu cesme 6/7 yerdeyismis  tamir yapmislar sozde  abimin bu isle  ugrastigini duyan biri  bu cesmenin yaninda arzisi var  ve bizim bolgenin bir numarali define alanidir burasi  simdi bizim defineciler kahvede  otururken  bu adam  yanindki arkadasina konu acarmis ve anlatirken   definecilerede duyururaktan   anlatirmis  iste iki yabanci geldi elin de hariytayla    benim tarlanin icindeki tasin altinda gomu varimis ama  ben izin vermedim gititlerdiye  bunu  duyan abimgil  sabaha kadar tasi kirarlarmis  adam yine kahvede soylermis  arkadas  o  iki adam gelmis  kazmislar benim orayi ama  bana gosterdikleri yer duruyo baska tasi  kazmislar diye soylenirmis  bunlarda  heralde oteki tas diye  tarladaki tasi  kirdirmis  hep adam  ve sonra  soylemis  arkadaslar  hakkinizi helal  edin define isi  yalan di diye  hoca  efendi  bu ruyayi gormus olmasin  Gülümseme Gülümseme Gülümseme
« Yanıtla #11 : 04 Nisan 2008, 00:43:15 »
APDOBABA
APDODAYI
*
Tecrübe Puanı: 71
SNİPER

İMAMIN RÜYASI

2 TANE ŞIK VAR
1)HOCANIN ÜSTÜ AÇIK KALMIŞ
2)ŞEYTAN ALDATMIŞ ŞEYTANLA HALVET OLVUŞ

Arkadaşlar zamanında azmı istihareye yatıp sayısal numaralarını görelim dedim fakat
numaralar biliyosunuz 49 a kadar ben 80-90 lar gördüm demekki niyetimiz bozukmuş saygılar

ALTTAKİ LİNKE TIKLARSANIZ TÜRK BİRLİĞİNE ADIMIMIZ KOŞUYA DÖNECEKTİR...

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

Ya kartal olup ucacaksin Yakalamak icin gunesi, Ya da tavsan gibi yasayacaksin Olmak icin bir kartal yemi. Ey Turk! Senin yerin yukseklerdedir. Uc! TurkBirDev; 1-Hic bir partiye mensup degildir, ama her partiden insan icerir. 2-Hic bir gruba veya cemiyete bagli degildir ama her gruba ve cemiyete aciktir. 3- Bir dernek degildir; vatan ve millet icin calisan her kisi, kurulus ve derneklerin daha da basarili olabilmeleri icin katkida bulunmayi amaclayan bir topluluktur.

Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

« Yanıtla #12 : 04 Nisan 2008, 00:49:35 »
küçükağa
OSMAN BEY'İN küçük ŞEHZADESİ...
*
Tecrübe Puanı: 91
Ya nasip..!

İMAMIN RÜYASI

Gülümseme    Gülümseme     Gülümseme   Gülümseme   Gülümseme   Gülümseme apdobaba kocareis ALLAH iyliğinizi versin yav...

Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]     Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]     Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]    Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]    Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]   Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor

Biz OSMANLIYIZ Can Verir Nam Alırız...
« Yanıtla #13 : 04 Nisan 2008, 01:05:00 »
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
*

İMAMIN RÜYASI

ALLAH HAYRINI VERSİN APDODAYI GÜLDÜRDÜN BENİ SAYGILAR Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme

« Yanıtla #14 : 03 Mayıs 2008, 09:44:33 »
soundstream
*
Tecrübe Puanı: 5

İMAMIN RÜYASI

tebrikler mortal kombat kardeşim.söylediğin çok doğru.rüya görüldüğü taktirde abdest alınıp görülen yere kmseye söylemeden gdilirse o define bulunur.bizim burda gerçekten olan bişey.bir dostumuz buldu.sen nerelisin bu arada?
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: