eternityblack bu hikaye her zaman o civardaki insanlar tarafından anlatılır bende çok duydum benim orda tespitimde oldu o tepenin altında gerçekten boşluk var ama işi çok büyük iş yani boyumuzu aşar o yüzden fazla ilgilenmedik ama ilgilenen arkadaş olursa ben yere götürürüm.orda birde şu işaret var paintte çizdim fotosu yok ana kaya üzerinde üstü düz masa gibi onun üzerinde
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] Abi resim cek koy böyle olmuyo, incelemek lazim

Saka dedim kizma

Gercekten güzel hikaye, dogrulugunu Allah bilir, bi arastirmak lazim.
İSKENDER BENİM ANLADIĞIM KADARIYLA BAZI İSLAM ALİMLERİNİN GÖRÜŞÜNE GÖRE ZÜLKARNEYN (A.S.)OLABİLİR .AYNI ZAMANDA DÜNYA HAKİMİYETİ OLAN 5 İNSANDAN SÖZ EDER
HADİS ŞERİF TE ZİLKARNEYN A.S ,SÜLEYMAN A.S.,MEHDİ A.S....NEMRUT ALEYHİLLAĞNE VE Bİ TANE DAHA VARDI .BAZI KAYNAKLARDA İSKENDER-İ ZÜLKARNEYN DİYE GEÇER.ARİSTO ,KONFİÇYÜS VE BUDA ,EFLATUN GİBİ İSİMLERDEDE OLABİLİR PEYGAMBER. ÇÜNKÜ NEBİLER MEDENİYET ÖNDERİDİR AYNI ZAMANDA .İCATLAR VE İHTİYAÇLAR KONUSUNDA
İNSANLARA YOL GÖSTERİCİ OLMUŞLARDIR.MESELA ENDÜLÜS ALİMLERİNİN FİKİRLERİ VE BİRİKİMLERİ AVRUPAYA KEŞİF VE İCATLARDA ÖNCÜİÜL ETMİŞTİR BU GERÇEĞİ ONLARDA
BİLİYO.VE O BARBARLAR BİLİYOKİ KENDİLERİ GIRNATA DÜŞTÜĞÜNDE 100 BİN CİVARI KİTABI YAKTILAR MEYDANDA KALAN ARTIKLARLA BUGÜN ADAM OLDULAR.KİTAP YAKAN BARBAR AVRUPALILAR.ŞİMDİDE İSKENDERİ SAHİPLENDİLER.MÜSLÜMANLARDA TIK YOK
Valla bu da cok enterasan, 125bin peygamber varmis, olabilirmi olabilir ama Kuran da gecmedigi icin inanamayiz. Ama peygamberlere inaniriz. Buda yi birisi daha peygamberdir belki diye demisti bana. Dogrusunu Allah bilir.
Zülarneyn AS yecüc mecüc kavmini iki dagin arasina hapsetmis, onlarda dogudaymis, iskenderde gitmis oralara kadar, ama zülkarneyn AS savascimiydi bilmiyorum.
Yaw ustalar, o kadar seyi buluyorsunuz tahminler ediyorsunuz, bu yecüc mecüc nerede?

Cinlilermi bunlar? Eger onlarsa, heryerde var zaten onlardan, hic Kuran daki gibi degil, onlar hergün kaziyorlarmis ama aksam olunca birakiyorlarmis. Kafam karisti. Neyse
Bilgiler icin tesekkürler ellerinize emeklerinize saglik.
Dogrusunu Allah bilir, Allah yar ve yardimciniz olsun, kimseyi mala bogup sasirtmasin.
Saygilar