+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  ÇÖZÜMÜNÜ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ İŞARETLER
| |-+  Tarihe Yansımış Efsaneler
| | |-+ 
 ister inan ister inanma

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: ister inan ister inanma  (Okunma Sayısı 1590 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 09 Mart 2008, 23:56:12 »
muska
*
Tecrübe Puanı: 1

ister inan ister inanma

merhaba arkadaşlar ben bu konulara biraz yabancıyım ama sizlerle paylaşmak istedim. şuan yer söylemicem ama anlatacaklarım gerçek kayalık ve bakir bir yer insanlardan uzak kayaların üzerinde 2 metre çapında yaklaşık 70 santim kalınlığında bu tahmini bir rakam değirmen taşı şeklinde oraya kapatılmış kapak şeklinde ancak o taş başka yerden getirilmiş ve yukarıdan aşağı indirilmiş ve indirilirken kayada iz yapmış ve o taş kapak dışarda başka yerden geldiği açık ve n et yakınında iki mağara var birine ulaşılmış ve tarihi kitaplar eski yazı dediğimiz el yazması kitaplar ve o tarihlerde antik değerini bilmeyen köylüler kitapları atmışlar öbür mağaraya girememişler şu an bu haliyle duruyor anlatılanlara bakılırsa o bölge sarp ve kayalık olduğu için eşkiya bölgesi imiş saygılar
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2008, 03:28:27 »
yavuz61
*
Tecrübe Puanı: 32

ister inan ister inanma

slm.anlattıkların çok önemli şeyler.burayı görüp iyi bir çalışma planı yapmak isterdim.başarabilirsen senin için büyük bir nasip olur.iyi çalışmalar.
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2008, 04:51:02 »
godofwar
Ziyaretçi
ister inan ister inanma

hangi şehirde burası , şehir söylersen belgelerden bakıp yardımcı olur arkadaşlar
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2008, 20:24:38 »
muska
*
Tecrübe Puanı: 1

ister inan ister inanma

yanlış anlaşılmasını istemem ama biraz ipucu verebilirim kayseriye 200 km güneyde ama daha fazla bilgi veremem sonra vay başıma gelenler
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2008, 17:51:40 »
eternityblack
eternityblack
*
Tecrübe Puanı: 25
insanliği yok etmeye başlıyan herşeye aşık olduk..

ister inan ister inanma

KÖYLÜLERİMİZ  GEVUR İŞİDİR DİYE  BİNLERCE GÖMÜ İŞARETİNİDE KIRIP DOKMUŞLERDİR.

KİTAPLARA COK ÜZÜLDÜM. DEĞİRMEN TAŞİ DEFİN İŞARETİ OLARAK KABUL EDİLERİ VE GENEL OLARAK 3 METREYİ AŞMICAK ŞEKİLDE DİBİNE BAKILMASI GEREKİR. MUAFFAK OLURUSUN İŞLH.

XXXXXX MUAMMANIN PEŞİMDE MUALLAKTAYIZ XXXXXX
                             MERHABA
« Yanıtla #5 : 27 Nisan 2008, 13:13:03 »
abbasi
*
Tecrübe Puanı: 54
UZMAN DEĞİLİM....! ACEMİYİM ..:)

ister inan ister inanma

vay be gitti güzelim kitaplar desene,belkide eski bir rahibin yada bir alimin terk i diyarıdır orası, o kitaplardaki ilgiler ve o kitaplar yeterli olurdu ,tarihi katletmişler,yazık...
« Yanıtla #6 : 05 Mayıs 2008, 17:22:59 »
talaslı
*
Tecrübe Puanı: 3

ister inan ister inanma

değirmen taşı tam bi define işareti bu dediğin yer tomarza veya sarız tarafımı kardeş
« Yanıtla #7 : 05 Mayıs 2008, 23:24:56 »
yaralı
*
Tecrübe Puanı: 4

ister inan ister inanma

benim üzüldüğüm şey kitapların yok oluşu
« Yanıtla #8 : 13 Mayıs 2008, 16:24:07 »
keban
*
Tecrübe Puanı: 23
VATANI SEVEN HERKESİ SEVERİM

ister inan ister inanma

ALLAHIM YARABBİM BÖYLE ŞEYLERİ DUYUNCA ÜZÜNTÜDEN KAHROLUYORUMM Üzgün.. YAZIK O KİTAPLARAA  Üzgün YA O KİTAPLAR ATANLAR NEKADAR CAHİLLERMİŞ YAA Kızgın MALESEF ZAMAN ZAMAN KARŞILAŞILAN BİR DURUM İŞARET KIRMA,BULUNANLARI YOK ETME (ALTIN DEĞİLSE) AÇTIKLARI MEZARLARI KAPATMADAN BIRAKIP GİTME KİMBİLİR NEZAMAN MEFTA OLMUŞ RAHMETLİNİN KEMİK PARÇALARI  AÇIKTAA.. Üzgün Kızgın RABBİM SEN BU BİLİNÇSİZ VE DUYARSIZLARA HİDAYET VERRR...
« Yanıtla #9 : 14 Mayıs 2008, 13:14:40 »
özelharekat
*
Tecrübe Puanı: 2

ister inan ister inanma

harbi cahillik ama bu bunları duyunca içim başka oluyor.belki o kitaplarda yeni define haritaları veya gizli mağraların haritaları vardı.belkide ipucu veren bilgiler.keban ustam çok doğru söylemiş
« Yanıtla #10 : 18 Mayıs 2008, 00:04:39 »
BABAPOLAT
*
Tecrübe Puanı: 3

ister inan ister inanma

BEN DUYDUKLARIMI SÖYLEYEYİM.BAZI KİŞİLER PARAYLAN ADAM TUTUP İŞARETLERİ İMHA EDİYORLAR.GERÇEK PAYI YÜZDE YÜZ.ÖZELLİKLEDE DOĞUDA OLAN BİR ŞEY
« Yanıtla #11 : 02 Haziran 2008, 17:25:00 »
keban
*
Tecrübe Puanı: 23
VATANI SEVEN HERKESİ SEVERİM

ister inan ister inanma

BABAPOLAT ÖNCELİKLE SAĞOLL PAYLAŞIMIN İÇİN..PARAYLA ADAM TUTUP İŞARETLERİ YOK ETMEK ..İLKEZ DUYDUMM GERÇEKTEN BÖYLE ZEKASI KIT İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ, VİCDANI DUMURA UĞRAMIŞ, İNSANLAR VARMI??.. FESUBHANALLAH  Kızgın İŞARETLER KENDİLERİNE NE TÜR ZARAR VERİYOR ACABA???BAZEN OKADAR GÜZELL, DEFİNE İŞARETİ OLMAZSA BİLE LATİF ÇİZİMLER ,ŞEKİLLER VARKİ ONLARI GÖRMEK FARKETMEK BİLE İNSANA FARKLI BİR TAD VERİYORRKEN ONLARIN YOK EDİLMESİ...!  Üzgün SÖYLEYECEK SÖZ BULAMIYORUM ZİRA YAPANLARIN SÖZ ANLAYACAK TÜRDEN İNSANLAR OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUMM...TARİHE ZARAR VERENLERİN HOŞ İNSANLIĞIDA TARTIŞILIR YAA..
« Yanıtla #12 : 09 Ağustos 2008, 12:47:49 »
kıro
*
Tecrübe Puanı: 0

ister inan ister inanma

KARDEŞ BEN ORASINI DUYDUM AMA FARKLI Bİ ŞEKİLDE. 3 ODA BULMUŞLAR VE ODALARIN 1 TANESİNİN SIRF KİTAPLA DOLU OLDUĞUYDU VE BU İŞLERLE UĞRAŞAN BİRİNE SATMIŞLAR DİYE DUYDUM HEMDE 40 TRİLYON GİBİ ANORMAL BİR RAKAMA SATMIŞLAR DİYE DUYMUŞTUM
HANGİ KÖY YADA KASABA OLDUĞUNUDA BİLİYORUM. BEN BÖYLE DUYMUŞTUM 3 YIL KADAR OLDU BUNU DUYALI. İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR DİYELİM.
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim