+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  DEFİNECİNİN BİLMESİ GEREKEN KONULAR
| |-+  Gerçek Hikayeler
| | |-+ 
 kastamonuda yaşanmış bir gerçek hikaye

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: kastamonuda yaşanmış bir gerçek hikaye  (Okunma Sayısı 840 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 27 Nisan 2008, 15:43:37 »
soundstream
*
Tecrübe Puanı: 7

slm arkadaşlar.bende bu siteye yeni üye oldum.bu sitedeki değerli arkadaşlarımız gbi bendede bu hastalık var.her avcının mutlaka bir anlatacak maceresı olduğu için benimde paylaşmak istediğim bir anım var.aslen kastamonuluyum.ama istnbulda ikamet ediyorum.fırsat buldukça memlkete gidyorum.tam bir aşığıyım oranın.bundan 3 sene önce kadar kastmonuda bir define aramaya çıkmıştık.kazılacak yer bir mezardı.ismen bir evliya mezarı.kazıklı voyvodanın şurdan çaldım şurda öldürdüm şurdada bıraktığım dediği bir yerdi burası.bu tip cani insanların toprağa gömdükleri hazineye kimse ulaşamsın diye bir evliya gbi gösterip müslümanların almasını engellemktir.sonuçta müslümalıkta evliya mezarlarına çok büyük saygı mevcuttur bilirsiniz. tarihsel olarak eski bizansların çokça olduğu bir yer.gece saat 02.00 sıralarında kazıya gittik.2 arkadaş.mal kesin var.yaklaşık 5 kazan dolusu.kazıya ilk ben başladım.ama yüreğim pırpır ediyor.fenerlerle gittimiştik.yaklaşık 1 metre kadar kazdım.tam işi arkadaşa vereceğim anda bir kazma daha vurayım derken yanımdaki ve elimdeki fener 5 kez yanıp sönmeye başladı.hemen okudum.bir an kesildi.son an kazmayı wurduğum bir anda bir boşluk açııldı.meğerse bir mahzene denk gelmişim.ayağımın altında bir merdiven belirdi.ama sanki kayıyordu ayağımdan.neyse arkdaşa işi verdim.kazmaya devam tabi.oturduğum yerde sigara içerken bir an karşıma bir siyah keçi beliriverdi. o an işin ciddiye gittiğine anladım.ama korkumu yenmeye çalışıyordum.gerçekti emndim o keçiden.hayal falan zanttmştim önce.arkdaşım bana mahzen girşinde bir küp bulduğunu söyledi.ben önce müjdesi definenin.ama aklıma hemen eski insanların vriüs ve mantar gbi gbi tuzakların bu küpe koyacaklarını biliyordum.derinlik artınca bende girdim içeri.işte o an ne olduysa o an oldu.tam içeri girdiğimzde yne o siyah keçi geldi ama yanında bir eşi daha var.yne bakmaya başladı bize.hemen duaları okumayı başladım.cindi o keçiler.adım gbi emnim cindi.bir an arkaya dönüp kazdığımız toprakları ayaklarıyla içeri atmaya çalıştılar.aykalrı çok kısaydı.diz mesafesi yoktu ayaklarında.maksatlarının çkuru  üzerimize kapatmak olduğunu anladık.ayaklarımıza baktığımızda 2 tane 1 metre uzunluğundayılan olduğunu görünce iyice kendimizden geçmeye başladık.nas ve felak surelerini ardarda okuyunca böğürerek kaçtılar.büyük bir tılsım vardı o mezarda.o gece buranın bela geitreceğini anlayıp ayrıldık ordan.ama gderken ne yalan söyleyeyim çok bitkindik korkudan.sevgli dostlar siz siz olun kesinlikle tılsımı hafife almayın.özellikle kastamonu bölgesi çok tehlikelidir bu konularda.bu uğurda iki dostum vefat etti.aman dikkat edin kendinize.
« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2008, 16:08:36 »
ROTASIZKAPTAN09
ROTASIZKAPTAN
*
Tecrübe Puanı: 59
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!

paylasım için tesekkurler  arkadasım

HAYAT ALDIGIMIZ SOLUKLARLA DEGİL, SOLUK KESEN ANLARLA ÖLÇÜLÜR.

NE  MUTLU TÜRK'ÜM  DİYENE!!!Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
                                  Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #2 : 27 Nisan 2008, 19:53:04 »
soundstream
*

ricam olur nedemek.
« Yanıtla #3 : 30 Nisan 2008, 16:33:03 »
martinx
*
Tecrübe Puanı: 2

ne kadar çok örnek o kadar tecrübe.teşekkürler.......
« Yanıtla #4 : 01 Mayıs 2008, 00:07:37 »
tutSAkov
*
Tecrübe Puanı: 134

kardeşim okurken bile ürperdim ya ben oracıkta kalırdım eyer benim başıma gelseydi
ama her zaman derim hiç başıma gelmediği için inanan birisi değilim
inşallahta gelmez
« Yanıtla #5 : 02 Mayıs 2008, 09:45:31 »
soundstream
*

sevgili tutsakov kardeşim.bu sadece benim başıma gelen bir olay değil.bir çok defineci dostumuzun başına gelen bir olaydır.eski insanlar büyü efsun ve sihirle çok uğraşan kişilermiş.tarihi araştırdığın taktirde bunun cevabına daha iyi ulaşabilirsin.eski insanların en çok yaptığı şey iki ipi bir araya getirip farklı dualar okuyup o ipleri yılana dönüşterek yaptığı tılsımlardır.yani hazinenin başına bekçi olarak yılanı bırakmaktır.bu bir çok defineci arkadaşımız tarafından bilinmektedir.o gece hiç aklımdan çıkmıyor.cesaretime hala inanamıyorum.tılsım olayı çok tehlikeli.herşeyi göze almak lazım.sen sen ol eğer kazı esnasında aklına yatmayan bir olay gelirse başına o an kazıya hemen ara ver.tılsımları iyi bilen bir kişiyi yanında getir.ALLAH korusun telafi edilmeyecek olaylar başına gelebilir.bir insan olarak gerçekten üzülürüm.ALLAH yanınızda olsun her daim.sevgiyle kal...
« Yanıtla #6 : 02 Mayıs 2008, 23:58:29 »
YaRGıÇ
*
Tecrübe Puanı: 0

ürpertıcı ıyı dayanmısın kardes baska bırı olsaydı oaracıkda gıdı verırdı ALLAH hepımızın yardımcısı olsun (amin)
« Yanıtla #7 : 15 Haziran 2008, 21:01:56 »
DAYI
*
Tecrübe Puanı: 0

geçmiş oldun kardeşim bende kastamonuluyum gerçekten zor anlar yaşamışsınız geçmiş olsun

BİR MUM DİĞER MUMU YAKMAKLA ATEŞİNDEN BİR ŞEY KAYBETMEZ
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: