+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  DEFİNECİNİN BİLMESİ GEREKEN KONULAR
| |-+  Mezar, Steller ve Kiliseler
| | |-+ 
 KİLİSE GÖMÜLER

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Konu: KİLİSE GÖMÜLER  (Okunma Sayısı 8822 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #30 : 03 Nisan 2008, 01:28:41 »
aslan3553
*
Tecrübe Puanı: 0

KİLİSE GÖMÜLER

hocam ben ızmırden yazıyorum ben bır mevkıde arastırma yaptım eskı bır kılısenın temelını buldum ve alet tuttum yerı net olarak buldum guzel dosemelı bı tunel burasını bır yunanlı arıyormus bu yunanlıyı nasıl bula bılırım sormamdakı maksat rıske gırmeden burayı ona teslım etmem

forumda M sn Adresi Vermek Yasaklanmıştır.
 kurallara uyalım arkadaşlar. (mortal kombat)
« Yanıtla #31 : 03 Nisan 2008, 01:54:48 »
APDOBABA
APDODAYI
*
Tecrübe Puanı: 72
SNİPER

KİLİSE GÖMÜLER

aslan 3553 yunanlıyı arıyosun napacan kardaş yunanlıyı madem kıymete değer bir yer buldun çek resimleri getir arkadaşlar yorumlasın baktın tek başın a yapamıyosun yardım iste .ne öyle yunanlı falan
 biz TÜRK TOPRAKLARINDAKİ TÜRKÜNDÜR SLOGANIYLA ÇIKIP YÜRÜYORUZ   BU TOPRAKLAR ŞEHİT KANLARIYLA SULANDI

DEĞİL YUNANLININ DEFİNE ARAMASI YÜRÜMESİNE BİLE RAZI DEĞİLİZ. SAYGILAR.

ALTTAKİ LİNKE TIKLARSANIZ TÜRK BİRLİĞİNE ADIMIMIZ KOŞUYA DÖNECEKTİR...

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

Ya kartal olup ucacaksin Yakalamak icin gunesi, Ya da tavsan gibi yasayacaksin Olmak icin bir kartal yemi. Ey Turk! Senin yerin yukseklerdedir. Uc! TurkBirDev; 1-Hic bir partiye mensup degildir, ama her partiden insan icerir. 2-Hic bir gruba veya cemiyete bagli degildir ama her gruba ve cemiyete aciktir. 3- Bir dernek degildir; vatan ve millet icin calisan her kisi, kurulus ve derneklerin daha da basarili olabilmeleri icin katkida bulunmayi amaclayan bir topluluktur.

Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

« Yanıtla #32 : 05 Nisan 2008, 20:20:53 »
arif2
*

KİLİSE GÖMÜLER

ark.selam rize ç.hemşin ilçesinde aranan   ormanın içinde  eski bi kilise buldum daha etrafını araştırmadım ark.dedigine göre papaz ve diger mezarlar varmış. kilise konsunda bilgim yok nerden başlamam lazım zaman içinde kayboldugundan sadece kilisenin taşları var sizce mahsen varmıdır birde mezarlar papazın ve diger mezarları kilisenın neresindedir yardım  tşk.
« Yanıtla #33 : 19 Nisan 2008, 06:18:16 »
dalton
*
Tecrübe Puanı: 2

KİLİSE GÖMÜLER

ustam ben dalton bilgisayarı kullanmakta acemiyim sizinle sürekli nasıl olabilirim.
Öncelikle siteniz için teşekkürler.kiliseyle ilgili işaretler ve yazılar göndersem yardımcı olurmusunuz.teşekkürler.
« Yanıtla #34 : 19 Nisan 2008, 06:23:09 »
dalton
*
Tecrübe Puanı: 2

KİLİSE GÖMÜLER

ben dalton kuzeyden kiliseye mahsen var mahsende bir oda içinde kül dolu içinde
boş bir küp yanı delik bu konuda yardımcı olumurmusunuz bu konuda bilgisi olan
« Yanıtla #35 : 29 Nisan 2008, 11:47:01 »
kaan_055
*

KİLİSE GÖMÜLER

slm ben eskı papazın evınde oturmaktayım ev ıkı katlı olup ıkıncı katının tavanında resımden tablolar var aslan cıcek kusun agzında yılan ve hac ve bazı fıgurlerın oldugu el yapımı renklı boyalı bunların maddı degerı ne kadardır ve bahcesınde su kuyusuda var bana az da olsa bılgı verıp sonra resımlerı sızlerle payşasırım sımdıden tesekkurler Şaşırmış
« Yanıtla #36 : 29 Nisan 2008, 16:43:56 »
selim_can
*
Tecrübe Puanı: 19

KİLİSE GÖMÜLER

arkadaşlar kilisenin doğu önünde bi kuyu veyada bi kapak taşı olur bunların malları genellikle buradadır baş papazın mahsenir,

ALLAH KAİNATIN YEGANE  SAHİBİDİR
« Yanıtla #37 : 30 Nisan 2008, 09:57:12 »
kaan_055
*

KİLİSE GÖMÜLER

ya benım yazdıgıma bı cevap veren yokmu arkadaslar         
« Yanıtla #38 : 05 Mayıs 2008, 18:00:36 »
arif2
*

KİLİSE GÖMÜLER

ark. anlaşılan bu sitede sadece  hikeye duyup da tecrübeliyim diyenlere ait galba bakıyorumda adam gibi cevap veren yok  sorulara göre cevap veriliyıor veya resimlere göre ama en azından bi tam tecrübeli ark. olması lazım .tecrfübeli insan bence resim ister  kafadan şurda şu var burda bu var demez??? biz kime soruşlarımızı soralım belirleyinde o kişiye soralım herfkez birşey diyor ya
« Yanıtla #39 : 09 Haziran 2008, 21:50:22 »
umudum
*

KİLİSE GÖMÜLER

hocam merhaba. kılısede iç kısımda sol el işaretivar ortalama 10 cm solunda çarpı işareti ve sağtaraftaki daha uzun ve  yine üçgenin solunda  ve içiçe üçgen işareti biri aşağı biride sola doğru gidiyor bilgilendirirseniz çok sevinirim saygılar
« Yanıtla #40 : 29 Haziran 2008, 00:03:48 »
bekelemen
*

KİLİSE GÖMÜLER

kilise gömüleri hakkında,kilisenin dışında olsa ne yöne mesafeye ve nasıl bir sistemle gömülür. Y X Z İŞARETLERİ NEYİ SİMGELER HANGİDİLE OLABİLİR
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim