« : 11 Mayıs 2008, 23:02:09 » |
|
|
|
« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2008, 23:06:44 » |
tutSAkov
Tecrübe Puanı: 134
|
şeker kardeşim 3 resiminle son resimin arası ne kadar mesafesi
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2008, 23:11:59 » |
sekerx
Tecrübe Puanı: 54
ALLAH C.C. ZENGİNLİĞİ DİLEDİĞİNE VERİR.
|
abi çok uzak ama oyuklar hepsi bir arada
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2008, 23:13:32 » |
sekerx
|
3 ve 4 aynı resim abi ben bunu bir mahsenin hava alması için yapılan deliğe benzetiyorum
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 11 Mayıs 2008, 23:15:11 » |
sekerx
|
birde üstat bir kaya üzerinde el işareti var işarey şöyle namaz kılarken secdeye gidersinya elerini koyarsın ama burdaki şöle ellerinin arasında bir oyuk var 50 cm genişliğinde.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 11 Mayıs 2008, 23:15:42 » |
tutSAkov
|
arkadaşım o koltuk taşı değil oyuklarda mezar oyuğu etrafını araştırman gerekiyor benim diyceğim bu kadar 3 resmin kaya mezar olabilir koltuk dediğin de bana giriş yeri gibi geldi o yüzden sordum
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 11 Mayıs 2008, 23:18:24 » |
sekerx
|
abi bizim arkadaslar biraz çalışmaya kalktılarda kanatlı karıncalar tılsım vs müsade etmedi.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 11 Mayıs 2008, 23:22:03 » |
gandalf
Tecrübe Puanı: 245
|
s.a. kardeşim havalandırma deliği dediğiniz yer yani oyma derinmi eğer derinse havandırma olabilir bana pek mezar oyması gibi gelmedi yalnız araştır maya değer bence koltuk dediğiniz yerde koltuk değil makina yardımıyla bakmanızı tavsiye ederim benim yorumum bu saygılarımla....
|
LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMAYALIM TARİHE ZARAR VERMEYELİM..
demir kertiği yaşamlarda ölümsüz aşkların bekcisi olmuşuz..
|
|
|
« Yanıtla #8 : 11 Mayıs 2008, 23:23:46 » |
sekerx
|
evet üstat orası baya derin ben kaya mesarı diye düşündüm ama olması imkansız.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 11 Mayıs 2008, 23:31:32 » |
|
|
bence defineyle ilgisi yok eskiden yel değermeni olurdu onun direk için oyulan oyuklara benziyor çünkü sıralanmış bir kısmıda betona benziuor yanılmıyorsam yanılmadığım bir şey var defineyle ilgili bir şey görmedim
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 11 Mayıs 2008, 23:34:48 » |
sekerx
|
yeni buluş ustam bu alanda dünyanın definesini çıkardılar ve buraya 3-5 km yakında bir kervansaray var amerikalılar kervansarayı restore etmek istiyor.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 11 Mayıs 2008, 23:39:20 » |
sekerx
|
üstat birde buraya 10-20 metre uzakta koltuk dediğim yerin karşısında bir alan var orda bir kaysı ağacı vardı kurudu orada ot falanda olmuyor yeşillik sürekli kuruyor yetişmiyor.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 12 Mayıs 2008, 23:52:18 » |
sekerx
|
ustalar buişaretleri malatyada bu işle uğraşan bi üstada sordum bunlar boş dedi bişi çıkmaz dedi ben diyorum adam bunları neden yapmış peki bana bunlar boş diyor sizler bana yorum yaparmısınız ne yani ben moderatörüm diye yorum yokmu
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 13 Mayıs 2008, 00:28:59 » |
ordubreakdance
bugün Allah (c.c) için ne yaptınız?
Tecrübe Puanı: 5
muhakkak galip olan ALLAH'dır
|
orada herşey olur dikkatli olun arkadaşlar. gördüğüm kadarıyla orada zehirlenme bile olabilir ve şunu da unutmayın ALLAH (c.c) Benden başka kimseden kormayın diyor ama tedbirinizi de alın ibaresi de var... ne demek istediğimi unutmayın öyle yerler bizim işimiz ama sakın oraya korkan birisi gitmesin sakın sakın... bol şanslar
|
muhakkak galip olan ALLAH'dır Şüphesiz ben sizin görmediklerinizi görüyor ve biliyorum. Gök yüzü gıcırdayıp inledi ve gıcırdayıp inlemekte de haklı idi. Gökyüzünde, alnını Allah'a secde için koymuş bir meleğin bulunmadığı dört parmaklık bile boş yer yoktur. Allaha yemin ederim ki, eğer benim bildiklerimi sizler bilmiş olsaydınız az güler çok ağlardınız, Yataklarda kadınlardan da zevk almazdnız. Yüksek sesle Allah'a yalvararak yollara ve kırlara çıkardınız...
|
|
|
« Yanıtla #14 : 13 Mayıs 2008, 00:43:26 » |
tutSAkov
|
SEKER KARDEŞİM BURADA SENİN İLGİLENECEĞİN YER 3 RESMİN ORAYA YOĞUNLAŞ BOŞ ÇIKMAZ ALLAHIN İZNİYLE
|
|
|
|
|
|