+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  DEFİNECİNİN BİLMESİ GEREKEN KONULAR
| |-+  Gerçek Hikayeler
| | |-+ 
 ölü sincap canlandı

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: ölü sincap canlandı  (Okunma Sayısı 941 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 06 Şubat 2008, 16:44:33 »
gezgin60
*
Tecrübe Puanı: 5

ölü sincap canlandı

evet arkadaşlar tuhaf geliyor dimi 4 yıl önce inanılmaz bir temmuz sıcağında kazı yapıyoruz 3 e 3 açtık ve çalışmaya başladık çalıştığımız yer çiftlik içindeydi yani rahattık 3. günümüzde üçbuçuk metre inmiştik saat sabahın 10 idi ben aşşağıda kova dolduruyorum toprağın içinde tüylü birşey gözüme çarptı elimi deymeden kürekle yokladım önce kuyruğu çıktı sonrada kendisi hiç hareket etmeyen yavru bir sincaptı yukardaki arkadaşlar kovaya koymamı söyleditam kovaya koyarken buarada enaz 5 dakika geçmişti karnının şiştiğini fark ettim gerçekten nefes alıyordu ama hiç hareket etmiyor gözlerini açmıyordu sincapı topraktan nasılçıkardıysam öylece izi kaldı yani nebir yuva nede bir delik vardı kovaya koyp yukarı gnderdim 3   5 dakika sonra gözlerini açıp hareketlenmeye başladı arkadaşım kovanın içine koyup yanınada biraz ekmek bıraktı üzerinede kovanın kapanı koyup ve onun üzerinede bir taş bıraktı bütün arkadaşlar sanki sıradan bir olaymış gibi işimize devam ettik yarım saat kadar sonra çiftliğin sahibi olan 80 yaşındaki dayı bize çay getirdi buarada sincapı unutmuş çayımızı yudumlarken olayı dayıya anlattım yürümekte zorlanan dayının nerde diyerek ok gibi fırlayışı hala gözümün önünde kalktık ve kovaya yöneldik kapağını açtığımızda ise hayretler içide kaldık ekmekler duruyor ama sincap yoktu hepimiz hayretler içinde kaldık ve dAYININ ŞU SÖZLERİ İLE İRKİLDİK AH ÇOÇUKLAR AH PARAYI KAÇIRDINIZ HALA NASIL PARAYI KAÇIRDIĞIMIZI BİZDE ANLAYABİLMİŞ DEYİLİZ AMA ANLADIĞIMIZ ŞUKİ O ORANIN TILSIMI İDİ HERKEZİN İÇİNE BİR SOĞUKLUK GİRDİ İKİBUÇUK METRE DAHA ZORLAYARAK İNDİK ARADIĞIMIZ BÜTÜN İŞARETLERİ BULDUĞUMUZ HALDE 2 M KALA BIRAKTK VE HALA ÖYLECE DURUYOR ORASI BU OLAYDAN ŞUNU ÇIKARDIK EKİP OLARAK TILSIM CEBİMİZDEKİ TELEFON KADAR GERÇEKTİR TILSIMA İNANMAYAN ARKADAŞLARA.
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2008, 17:10:47 »
elvis
Ziyaretçi
ölü sincap canlandı

Güzel bir paylaşım..

Peki ne yapmanız gerekiyormuş?

Dayı bunu size söylemedi mi?
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2008, 17:30:10 »
gezgin60
*

ölü sincap canlandı

ELVİS USTA DAYI İLKEL DÜŞÜNENLERDEN PARMAĞINI KESİP KANINI ÜZERİNE AKITACAKMIŞIZ SONRA SABAH EZANINDA PARAYA DÖNECEKMİŞ BÖYLE BİR RİSK ALINIRMI SENCE ŞU PİYASEDE HOCALIK YAPANLAR VARYA [GERÇEK HOCALARA] DEYİL LAFIM VER 20 YTL BAKAYIM DİYENLER HEPSİ FARKLI ŞEYLER SÖYLEDİ O YÜZDEN HİÇ BİRŞEY YAPMADIM HA KONUYU AÇ DERSEN AÇARIM ÇALIŞTIĞIM YERLE İLGİLİ.
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2008, 17:36:34 »
elvis
Ziyaretçi
ölü sincap canlandı

Anladım gezgin60 arkadaşım,

Cevap için çok teşekkürler..
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2008, 17:38:50 »
elvis
Ziyaretçi
ölü sincap canlandı

Bu arada dediğin gibi çalıştığın yerle ilgili konuyu da açarsan iyi olur..

Nasıl yerlere tılsın yapıldığı hakkında fikir edinebiliriz..

Bu başlık altında açarsan konu dağılmamış olur..

Teşekkürler..
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2008, 17:45:17 »
gezgin60
*

ölü sincap canlandı

ÇALIŞTIĞIM YERLE İLGİLİ KONUYU FOTARAFSIZ İŞARETLER BÖLÜMÜNE AÇIYORUM BİLGİNİZE.
« Yanıtla #6 : 19 Şubat 2008, 02:52:25 »
gnani
*

ölü sincap canlandı

Bence asıl tılsımın amacı insanları caydırmak. Kardeş sen git oraya devam et mal ordadır öyle şeylerle uçmaz merak etme. Cinler çok yönlü çalışır   orada size görünen halisunasyon cinlerin oyunu dayıyada aynı fikri verenler cinler tabi dayı bunun farkında değil..

Saygılar.
« Yanıtla #7 : 20 Şubat 2008, 21:43:02 »
aristo
*
Tecrübe Puanı: 31

ölü sincap canlandı

kardeş sincap değilde köstebek olmasın o bilirsin köstebekler biraz sincaba benzerler ve toprak altında yaşarlar bence korkudan ölü  numarası yapmış sonrada kaçmıştır.Bu sadece benim düşüncem yanlış anlama.

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
« Yanıtla #8 : 20 Şubat 2008, 21:49:45 »
gözcü
*
Tecrübe Puanı: 1

ölü sincap canlandı

arkadaşım sincbın tılısım olanağı yüksek ama başka şekillerde degerlendirmek lazımdır diyelim tılısım ancak 40 arşin oradan uzağa çekebilir  o mıntıkayı tekrar iyi cihazla konturol etmen lazımdır  bu aristo arkadaşımızın dedigi gibi köstebek yer altında yaşarlar gözleride olmaz kendi düşüncelerimi beyan ettim saygılar
« Yanıtla #9 : 23 Şubat 2008, 03:11:30 »
komagene
*
Tecrübe Puanı: 0

ölü sincap canlandı

çok tuhaf ama beni fazla ikna etmedi dogrusu
« Yanıtla #10 : 23 Şubat 2008, 03:12:48 »
OPTİMUS
Ziyaretçi
ölü sincap canlandı

selamün aleyküm kardeşim güzel bir  paylaşımdı  ama  yinede  orayı  bırakmayın belki  tekrar çıkabilir karşınnıza
« Yanıtla #11 : 26 Şubat 2008, 12:03:05 »
abjure
*
Tecrübe Puanı: 30

ölü sincap canlandı

cok güzel kardes ya
« Yanıtla #12 : 29 Nisan 2008, 11:37:48 »
muvahit
*

ölü sincap canlandı

ya bu tılsımların tek bi çözümümü var yoksa birden fazla olabiliyormu
« Yanıtla #13 : 29 Nisan 2008, 12:17:12 »
pokumağaan
*
Tecrübe Puanı: 10

ölü sincap canlandı

tılsımlar farklıdır hepsinin çözümü farklıdır   tıpkı hastalıkların ilacının farklı olduğu gibi
« Yanıtla #14 : 29 Nisan 2008, 20:01:56 »
YaRGıÇ
*

ölü sincap canlandı

herkeze slm burayı bır arkadasım tavsıye ettı acıkcası benım  pek bılgım yok ama bence de devam edın derım ben ne yanı tılsım kayboldu dıye oradan hazıne veya tarıhıeserde mı kalkıp gıdecek bence sacma gıdın bakın ha gıtmezsenız soyleyın yerını ben gıderım
 Gülümseme  Kahkaha Gülümseme
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim