+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  GENEL BİLGİLER
| |-+  Genel Bilgiler
| | |-+ 
 RESMİ KAZI

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: RESMİ KAZI  (Okunma Sayısı 1020 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Mart 2008, 17:17:01 »
abjure
*
Tecrübe Puanı: 32

RESMİ KAZI

ARJADASLAR Bİ YER TESPİT ETTİK RESMİ KAZI İZNİ ALMAYA KARAR WERDİK MÜFREDATI BİLİYORUM AMA ORTALAMA NEYE PATLAR HAZ<IRLIKLI OLMAK İSTİYORUM YAZARSANIZ SEWİNİRİM
« Yanıtla #1 : 25 Mart 2008, 19:43:31 »
Nihat Usta
*
Tecrübe Puanı: 2196

RESMİ KAZI

sitemizdeki ulasım telefonlarından resmi kazı hakkında istenilen bilgiyi alabilirsiniz.saygılar

Gök batmadıkça yer yarılmadıkça Türklük ölmez!!!
"Ey Türk titre ve kendine dön"
« Yanıtla #2 : 25 Mart 2008, 20:19:29 »
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
*
Tecrübe Puanı: 232

RESMİ KAZI

SA.BİR ARKADAŞIM RESMİ KAZI YAPMIŞTI GEÇEN SENE SORDUM KENDİSİNE ,TÜM MASRAFLARI 6000 YTL 'Yİ BULMUŞ.SENİN MASRAFINI BİLEMEM ,DURUMA GÖRE DEĞİŞİYOR BU RAKAMLAR.SAYGILARIMLA.

HOR GÖRME HARABAT EHLİNİ DEFİNEYE MALİK NİCE VİRANELER VAR                                                                                       suskunluğum aseletimdendir.
her lafa verecek bi cevabım var.
lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
birde söyleyene bakarım adammı diye...................
« Yanıtla #3 : 25 Mart 2008, 20:32:28 »
abjure
*
Tecrübe Puanı: 32

RESMİ KAZI

nihat usta saol

son mohikan iyi para ya 6000 lira BEND E KEPCE FELAN OLMİCAK BELLİ GİRİŞ O KADAR TUTARSA YATAR BU İŞ YA İNSALLAH FAZLA MASRAF CIKMAS COK SAOL KARDES
« Yanıtla #4 : 25 Mart 2008, 20:47:28 »
BİLİNCLİ
*
Tecrübe Puanı: 55

RESMİ KAZI

SEVGİLİ KARDEŞİM SANA BEN ACIKLIYAYIM ÖNCELİKLE RESMİ KAZI YAPACAGIN YER SİT ALANI OLMAMALI BİRİNCİ KURAL BU NASIL BAŞLARSIN BUNUDA ACIKLIYAYIM ÖNCE GİDECEĞİN YER KAYMAKAMLIK SONRA JANDARMA BURDAN İSE MÜZEYE GİDİCEKSİN MÜZEDEN SANA BİR AYKLOK YÖNLENDİRİLECEK AYKLOK GELİP KAZI YAPACAĞIN YERE ÖNCE ONAY VERECEK YAPABİLİRMİSİN YAPAMAZMISIN DİYE DİYELİMKİ VERDİ İŞTE OZMAN DERTLER  BAŞLAYACAK BU DERTLAR 3 AY SÜRECEK GİDECEYİN YERLERDEN BİRİ ÖNCE ORMAN BÖLGE ORMAN BÖLGE SENDEN 350 METRE KARE İCERİSİNE SANA HARİTA CIKARACAK BU HARİTA YAKLAŞIK 600 YTL CİVARI. DAHA SONRA MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNE GİDEREK BURANIN KİMN ÜZERİNE AİT OLDUĞUNU ÖĞRENECEKSİN EĞER HAZİNE ARAZİSİ İSE BURYADA BELLİ BİR MİKTAR YATACAK DAHA SONRA MÜZEYE GİDEREK MÜZE BANKA HESABINA PARA YATIRICAKSIN YAKLAŞIK 3000 YTL CİVARI BUNU SENDEN KAZI YAPMADAN ÖNCE ALICAK BU İŞLEMLERİN BİTMESİ YAKLAŞIK 3 AY SÜRECEK VE KAZI GÜNÜ VERİCEK SANA AYKLOK OGÜN KAZI YAPICAĞIN BÖLGEYE ÖNCE AYKLOK DAHA SONRA BİR RÜTBELİ İKİ ASKER GELECEK BUNUN HARİCİNDE ORMAN BÖLGEDEN BİRİ MİLLİ EMLEKTAN BİRİ ..VE BUNLARA GÜNLÜK YÖVMİYELER VERİLECEK AKŞAM MESAİ SAATİNE KADAR KAZI SÜRECEK VE PAYDO AYKLOK O GÜNKÜ RESMİ CEKECEK ERTESİ GÜN DEVAM TABİ AYKLOĞUN OTELİNİ UNUTMAYALIM BUNUN HARİİCİNDE CIKARSA OSMANLI DÖNEMLERİNE AİT BİR GÖMÜ İSE SANA 100/50Sİ VERİLECEK ÖNCEKİ DÖNEMLER CIKARSA AVUCUNU YALIYCAN SAYGILAR FAKAT RESMİ YAPMAK EN MANTIKLISIDIR FİATI İSE BANA PATLAYAN FİAT 7500  YTLDİR SAYGILAR... BİLİNCLİ
« Yanıtla #5 : 27 Mart 2008, 13:20:38 »
APDOBABA
APDODAYI
*
Tecrübe Puanı: 72
SNİPER

RESMİ KAZI

ABJURE ESKİLER NE DEMİŞ 2 SÖZ.
1-)sabırla koruk helva olur
2-)çekmeden erilmez

şimdi resmi izin aldın diyelim kim ne diyebilir,
kolay gelsin şansın bol olsun saygılar

ALTTAKİ LİNKE TIKLARSANIZ TÜRK BİRLİĞİNE ADIMIMIZ KOŞUYA DÖNECEKTİR...

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

Ya kartal olup ucacaksin Yakalamak icin gunesi, Ya da tavsan gibi yasayacaksin Olmak icin bir kartal yemi. Ey Turk! Senin yerin yukseklerdedir. Uc! TurkBirDev; 1-Hic bir partiye mensup degildir, ama her partiden insan icerir. 2-Hic bir gruba veya cemiyete bagli degildir ama her gruba ve cemiyete aciktir. 3- Bir dernek degildir; vatan ve millet icin calisan her kisi, kurulus ve derneklerin daha da basarili olabilmeleri icin katkida bulunmayi amaclayan bir topluluktur.

Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

« Yanıtla #6 : 29 Mart 2008, 21:10:32 »
hasan22
*
Tecrübe Puanı: 18

RESMİ KAZI

SLM ARKADAŞLAR BEN VE 9 ARKADAŞIM TOPLAM 10 KİŞİ EDİRNEDE RESMİ KAZI YAPTIK TOPLAM 2000 YETELEYE MAL OLDU YALNIZ CATERPİLLAR KEPÇE ARKADAŞINDI SADECE MAZOT KOYDUK 400 KG ALTIN HAYALİ İLE İŞE BAŞLADIK..ÖNEMLİ..KAZI ALANININ ARAZİ ÇİZİM VE ONAYINI MUTLAKA MİMAR MÜHENDİS YAPMALI SADECE MÜHENDİSİ KABUL ETMİYORLAR VE ÇİZİMLER İ MERCEKLE İNCELİYORLAR ..DİKKAT..YARIM MİLİMETRE ÇİZİM HATASI İÇİN İŞLERİMİZ BİR GÜN AKSADI ..TÜM EVRAKLARI TAMAMLADIK EN SON SAYIN MÜZE MÜDÜRÜ İNCELEDİ EVRAKLARINIZ TAMAM DEDİ BİZİ KAYDA ALDI TELEFONLA BİLDİRİCEM DEDİ..KAZI YERİ DÜĞÜN YERİ GİBİ KALABALIKTI 18 TANE JANDARMA GELDİ YAĞMA OLMASIN DİYE..4 METRE AŞAĞIDA MASA BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ KAYAYI KEPÇE ÇIKARDI O SIRADA BEN ALAN TARAMAYI ÇALIŞTIRIYORDUM TAŞA HİÇ SİNYAL VERMEDİ HALA ÇUKURU ÇEKİYORDU KEPÇECİ BEYAZ TOZU ALDIĞI AN ALAN TARAMA ZIPLADI ISLIK ÇALDIM DUYMADI KALABALIĞI YARA YARA KOŞTUM 200 METREKÜP TOPRAĞIN ÜSTÜNE TOZ HALİNDEKİ ALTINI DAĞITTI BÜTÜN EMEKLER BOŞA GİTTİ ..TUTANAK TUTTUK ÇIKAN TOPRAKLARI GERİ DOLDURDUK..KALABALIK OLMASAYDI İYİ OLUCAKTI..SELAMLAR..SAYGILAR Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Gülümseme Gülümseme Gülümseme
« Yanıtla #7 : 09 Nisan 2008, 12:25:33 »
deltan
*
Tecrübe Puanı: 3

RESMİ KAZI

benim anlamadığım konu nedir biliyormusunuz,arkadaşın birtanesi dediki,resmi kazı izni aldın eğer osmanlı hazinesi çıkarsa çıkanın yarısı,ama eski döneme ait çıkarsa avucunun yarısını yalarsın dedi,,tamam bütün izinler alındı.7000 ytl para gitti diyelim..çıka çıka eski medeniyete ait hazine bulundu diyelim,ozaman avucumuzu yalarız..peki yatırdığımız para bize geri ödenirmi...yoksa kaş yapayım derken gözdendemi oluruz..bu ne saçma yaaa,devlet bari hediye mahiyetinde biraz ödenek çıkartsın yaaasonuçda milyon dolarlık servetin başına koncak Gülümseme
« Yanıtla #8 : 09 Nisan 2008, 22:21:10 »
yeni buluş
*
Tecrübe Puanı: 27

RESMİ KAZI

selam arladaşlar bizim işimiz resmi oldugu için bilgi verelim her ruhsat farklıdır ve masrafıda farklıdır 3.5.veya 4.5 arası degişebiliyor
« Yanıtla #9 : 10 Nisan 2008, 14:30:42 »
avsa
*
Tecrübe Puanı: 0

RESMİ KAZI

Güzel açıklamalar var yalnız 1-2 soru takıldı kafama !
Sit alanı olup olmadığı nerden öğrenilir ?
Osmanlı dönemi !!! Bunu nerden bileceğiz ki ?
« Yanıtla #10 : 07 Mayıs 2008, 17:33:59 »
APDOBABA
APDODAYI
*
Tecrübe Puanı: 72
SNİPER

RESMİ KAZI

TALASLI KARDEŞİM
YAPYIĞIN YORUM YANLIŞ
BİLİNÇLİ HER TÜRK VATANDAŞI DEVLETİN KAZANMASI İÇİN ÇABA SARFETMELİ

SENİN DEDİĞİN GİBİ BİLE OLSA AVUÇ YALATMIYOR DİYORSUN Kİ O KELİMEDE YANLIŞ

OLAKİ ÖYLE OLDU DEVLET BİZİM DEVLETİMİZ DEĞİLMİ.

HİÇ KİMSE DEVLET HAK YİYOR DİYEMEZ İNSANLAR KÖTÜ OLABİLİR ORADA HAKLISIN.

SEN VEYA BEN DEVLETE AİT OLANI VERMEZSEK ÇOCUKLARIMIZ NELER YAPMAZ

ARKADAŞLAR KİM NE YAPARSA YAPSIN DEVLETİN HIRKASINI GİYİP ÖYLE YAPSIN  KAÇAK YAPILAN HER

KAZI GÖMENİN CEBİNE GİDER.SAYGILARIMLA

ALTTAKİ LİNKE TIKLARSANIZ TÜRK BİRLİĞİNE ADIMIMIZ KOŞUYA DÖNECEKTİR...

Ya kartal olup ucacaksin Yakalamak icin gunesi, Ya da tavsan gibi yasayacaksin Olmak icin bir kartal yemi. Ey Turk! Senin yerin yukseklerdedir. Uc! TurkBirDev; 1-Hic bir partiye mensup degildir, ama her partiden insan icerir. 2-Hic bir gruba veya cemiyete bagli degildir ama her gruba ve cemiyete aciktir. 3- Bir dernek degildir; vatan ve millet icin calisan her kisi, kurulus ve derneklerin daha da basarili olabilmeleri icin katkida bulunmayi amaclayan bir topluluktur.

« Yanıtla #11 : 07 Mayıs 2008, 17:58:25 »
NAPOLYON49
NAPOLYON49
*
Tecrübe Puanı: 26

RESMİ KAZI

MİTOLOJİK  ÇAGA  AYİT   MAZEMELERDEN  ÇIKARSA   KAZIYI  ANINDA  DURDURUYORLAR   
 YAKIN  DÖNEM  OLURSA   SORUN  YOK.. KAZININ  MALİYETİ  RESMİ  OLARAK  TUTARI 
4 İLE 5000  ARASINDA  DEYİŞİR  KİŞİSEL GİDERLER  HARİÇ
« Yanıtla #12 : 07 Mayıs 2008, 18:34:45 »
ALAADDİN-KEYKUBAT
*
Tecrübe Puanı: 308

RESMİ KAZI

Merhabalar,
Her ruhsat farklıdır diye bişi yoktur.  Yer kime aitse yani hazinemi , orman bakanlıgımı sadece onunla ilgili izin alınması gerekmektedir. Buda fiyatı degiştirmez.. Alanın sit olup olmadığını belediyeden öğrenebilirsiniz.

Saygılarımla.
« Yanıtla #13 : 16 Mayıs 2008, 14:54:34 »
mert30
*
Tecrübe Puanı: 1

RESMİ KAZI

biz 20 günde 50 harcadık nasıl kazı sizinki 6000    7500 ytl kazma küreklemi kazdınız artı tüneli bulduk farklı ortamlar oldu yarım kaldı ben kazarım diyen varsa buyrun yeniden kazalım tahminim 25 ve30 bin ytl daha gider fakat yüzde 99  ben sıfırı tükettim birde kurşun cabası akbabalar dan zor kurtuldum bi de çıksa ne olurdu varın siz hesaplayın karadeniz bölgesi
« Yanıtla #14 : 16 Mayıs 2008, 14:59:18 »
mert30
*
Tecrübe Puanı: 1

RESMİ KAZI

Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]       karadeniz bölgesi devamı gelecek ustalar
Sayfa: [1] 2   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: