+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  ÇÖZÜMÜNÜ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ İŞARETLER
| |-+  Fotografsız İşaretlerinize Yorumlar
| | |-+ 
 sa

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: sa  (Okunma Sayısı 46 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 19 Temmuz 2008, 12:09:38 »
kprens_40
*
Tecrübe Puanı: 0

sa

arkadaslar merhaba ben öncelikle bu siteyi hazırlayan ve sitede bizlere yardım cıolan arkadaslara tesekkurlerimiş iletir
saygılarımı sunarım. arkadaslar daha öncede yazdım fakat bir cevap bulamadım.ben kırsehirliyim bulunduğum bölgede çok güzel ve sitede benzer resimleri bulunan hatta aynısı olan isaretler buldum tamamı aynı bölgede.isaretlerden birtanesi sol ayak izi basparmak tarafına murcla çalışıldığını gördüm 1.5 metre kazdık ikinci işaret 4adet muç izi ikisi açık ikisi dar açıda kayanın yantarafında ben ikinci işaretin derinliği ve yönü belirttiğini düşünüyorum cihaz olmadığı için nokta tespiti yapamıyoruz sayet cihzına güvenen arkadaslar varsa benimle irtibata geçsin bölgede ayrıca dikili tas  kayada su kanalı eğer seklinde binek tası mezar oymaları pövrek dediğimiz su boruları ve gözle bulduğumuz birçok buluntu var.
murat_elik
« Yanıtla #1 : 19 Temmuz 2008, 12:12:51 »
BİLİNCLİ
*
Tecrübe Puanı: 64

sa

KARDEŞİM İŞARETLERİNİN COĞU MEZAR OLMAKTADIR KANLLI OYUK GENELDE KAYA MEZARINI TEMSİL EDER DİĞER AYAK VE OYUKLAR İSE BUNLARDA MEZAR TEMSİL EDER FAKAT GERCEKTEN BAKILDIĞINDA İŞARETE YAPILAN SANAT SENİ TATMİN EDİYORSSA İLĞİLEN DERİM FAKAT YİNEDE RESİMLERSEN DAHA COK YARDIM ALIRSIN
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim