« : 04 Ekim 2007, 14:00:52 » |
byboId
Tecrübe Puanı: 2
|
taşın asıl yapısından farklı bi oluşum.birde siz bakar ve yorumlarsanız sevinirim.Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] kabartma olarak taşın üzerinde duruyor gövdeye benzeyen kısmın içi hafiften çukur. Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] ..
|
Suskunluğum asaletimdendir.herlafa verilecek bir cevabım var;lakin,bir lafa bakarım lafmı diye,birde lafı söyleyene bakarım ADAMmı? diye.
|
|
|
« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2007, 14:12:28 » |
|
|
kuzu malın üstünde yatıyor daha nedemeli hayırlı olsun
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 04 Ekim 2007, 14:16:02 » |
byboId
|
tşkler kalekapısı.fakat birazdaha detaya inebilirsen sevinirim.
|
Suskunluğum asaletimdendir.herlafa verilecek bir cevabım var;lakin,bir lafa bakarım lafmı diye,birde lafı söyleyene bakarım ADAMmı? diye.
|
|
|
« Yanıtla #3 : 04 Ekim 2007, 17:54:50 » |
|
|
arkadaşım buresim tek değil başka işaretlerde var onlarıda yukle bizde yorum yapalım
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 04 Ekim 2007, 18:02:57 » |
|
|
s.a acaba o kaplumbağamıydı diyorum kırılmadan önce...
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 04 Ekim 2007, 18:11:21 » |
byboId
|
başka bi işaret göremedim sadece bu kabartma var.kırıldığını sanmıyorum.
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 04 Ekim 2007, 18:39:53 » |
|
|
kesnlkle var.küçük küçük sıralı oymalar olablir bir parmak bir parmak bu bir tahmn ama başka işaret var dikkatli kontrol et
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 04 Ekim 2007, 18:44:23 » |
|
|
sundan emn olablirsın bukadr kek tek ve bukadar basit yorumlann işaret olmaz.bu işler bukadr basit değil
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 04 Ekim 2007, 23:18:46 » |
byboId
|
etrafta oldukça fazla taş kaya vs var.başka işaret varsada ben göremiyorum sanırım.yorumlar için tşkler
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 05 Ekim 2007, 05:45:05 » |
|
|
s.a bu işaret kerten keleyi çağriştırıyor arkadaşım iyi incele kertenkele yuvaya gider . selamlar
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 05 Ekim 2007, 11:39:30 » |
Peynir
"Kucuk seylere gereginden cok onem verenler , elin
|
S.A bana kalırsa kardeş bu koşan bi yırtıcı hayvan figürü ayakları birleşiyo birleştiği yönde bi araştırma yap dikkat et tuzakta olabilir ama maldan önce bi işaret daha bulacaksın..Allah yardımcın olsun saygılar...
|
"Kucuk seylere gereginden cok onem verenler , elinden buyuk is gelmeyenlerdir"
|
|
|
« Yanıtla #11 : 05 Ekim 2007, 22:59:34 » |
byboId
|
yorumlar için herkese çok tşk ederim bi araştırma daha yapayım ben çevrede
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 05 Ekim 2007, 23:55:54 » |
xxdesperadox
Tecrübe Puanı: 11
|
bence bu işaret tabiat fazla üstüne düşme derim böyle kayaların üzerinde kabartma işareti andıran şekiller çok işin rast gelsin
|
El Elden Üstündür
|
|
|
|