+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  GENEL BİLGİLER
| |-+  Genel Bilgiler
| | |-+ 
 su altı kaynak çubukları

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: su altı kaynak çubukları  (Okunma Sayısı 924 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 26 Ekim 2007, 02:00:29 »
gentli67
*
Tecrübe Puanı: 71

su altı kaynak çubukları

değerli arkadaşlarım çubuklarla ilgili yazılarınızı okudum. naçizane bende su altı kaynak çubuklarından bahsedeyim.bunları önce tersanelerden temenni edebilirsiniz. iki adet olacaktır. bunların uzun tarafı 27 cm kısa tarafıda 11 cm olacak şekilde bükün. kısa tarafından paralel şekilde tutun. altın arıyorsanız sağ elinizdeki çubuğu altın ile tutun. sağ tarafa dönerse sağa doğru ilerleyin. altının üstüne geldiğinde ise çubuklar kapanıyor. denenmiş sınanmış olup asla gaflet olınmaya

Ömür Umuttan Önce Bitmeli.!
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2007, 17:36:31 »
hüseyinonu
hüseyin05
*
Tecrübe Puanı: 21
meraba

su altı kaynak çubukları

s.a gentli teşekkürler osmalı gibi konuştun  tarihimizi unutmuştuk hatırlattın allaH RAZI OLSUN ben onu denedim başarılı olamadım tabi çubuk eliniz ayuagınız almalı yoksa kullanmak zor

meraba
« Yanıtla #2 : 30 Ekim 2007, 19:53:21 »
ILICALI
*
Tecrübe Puanı: 0

su altı kaynak çubukları

gentli kardaş bu çubuklar bakır cubukmu? kalınlığı ne kadar farkedermi
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2007, 17:47:40 »
sanal_pilot_34
*
Tecrübe Puanı: 17

su altı kaynak çubukları

s.a. gentli67 kardeşim Msn Adresi Vermek Yasaklanmıştır. adresini koyabilirmisin
« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2008, 01:10:16 »
kusdili
*
Tecrübe Puanı: 0

su altı kaynak çubukları

ya kardeş bir çok yararlı vede zararlı yazı okuyorum burada çoklarına gülüp geçiyorum.insanlar biraz mantıklı olsalar bu tip olaylara inanmazlar.yeryüzünde hiç bir çubuk metalleri bulamaz.bunlar para tuzağından başka hiç bir şey değiller,şayet bulsalardı şu ana kadar yeryüzünde ne define nede ona benzer bir şey kalırmıydı.insanların hayalleriyle oynamayalım lütven.teknoloji neden varki.bu kadar insan okuyarak kolaymı mimar mühendis oluyorlar sanıyorsunuz.o zaman onlara ne gerek varki.mesela arkeologlar,jeoloji mühendisleri,jeofizik mühendisleri vs.onlarada gerek yok.herkes eline alsın bir çubuk olsun bitsin.hayır kardeş bu işler o kadar kolay değil.çok hesaplar var matematiksel olarak.teknolojiyi kullanın onuda kullanırken mutlaka bilen bir kişiden yardım alın.sayın yafes koç un bir çok yazısını okudum burada çok güzel anlatmış bazı şeyleri.onuda bu vesileyle kutluyorum.Herkese rastgele demektende başka ne diyebilirim.çubuklarına inanan alsın akıl arasın dağda tepede.saygılarımla
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim