+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  ÇÖZÜMÜNÜ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ İŞARETLER
| |-+  Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
| | |-+ 
 şu fotoğraflara bir bakarmısınız????????????

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: şu fotoğraflara bir bakarmısınız????????????  (Okunma Sayısı 583 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 13 Mayıs 2008, 20:56:42 »
mertcan_2145
*
Tecrübe Puanı: 1

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2008, 20:58:53 »
ROTASIZKAPTAN09
ROTASIZKAPTAN
*
Tecrübe Puanı: 40
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!

şu fotoğrafa bir bakarmısınız????????????

MERTCAN KARDESIM BU FOTOYU EKLEMIŞSIN IYI GUZELDE BIRAZ DA ACIKLAMA KOYSAN IYI OLURDU NE VAR BU SABIT BIR PARCA DEGIL BEN HİÇ BİR İŞARET GOREMEDIM

HAYAT ALDIGIMIZ SOLUKLARLA DEGİL, SOLUK KESEN ANLARLA ÖLÇÜLÜR.

NE  MUTLU TÜRK'ÜM  DİYENE!!!Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2008, 21:01:14 »
mertcan_2145
*

görmüş olduğunuz kayanın uç kısmında iki tane oyma var sizce doğal mıı  eğer değilse ne anlam ifade ediyor
« Yanıtla #3 : 13 Mayıs 2008, 21:05:07 »
mertcan_2145
*

Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ] birde böyle bir şekil var ne anlama geliyor sizce
« Yanıtla #4 : 13 Mayıs 2008, 23:48:30 »
DuayeN
*
Tecrübe Puanı: 11
»-(¯`v´¯)-» rabbim yar ve yardımcınız olsun »-(¯`v

kardeşim bana doğal geldi ama genede diğer üstadlarımızın yorumları farklı olabilir saygılar  rabbim  yar ve yardımcın olsun

RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN  »-(¯`v´¯)-»   Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #5 : 13 Mayıs 2008, 23:50:04 »
sekerx
*
Tecrübe Puanı: 44
ALLAH C.C. ZENGİNLİĞİ DİLEDİĞİNE VERİR.

üstat bence tamamen doğal ama ikinci kaya işçilik görmüş ama buna net bi karar vermek için çevreyi iyi araştırmanı tavsiye ederim.
« Yanıtla #6 : 13 Mayıs 2008, 23:51:36 »
aristo
*
Tecrübe Puanı: 31

doğal tamamen doğal öyle her oyma işaret olsaydı bizim dağların her tarafı mezar olurdu bu oyukları zamanla su yapmış

« Yanıtla #7 : 14 Mayıs 2008, 00:00:39 »
tutSAkov
*
Tecrübe Puanı: 114

aristo süpersin  Göz kırpan suyun yaptığı izler
« Yanıtla #8 : 14 Mayıs 2008, 00:21:32 »
_Hünkar_
*
Tecrübe Puanı: 10

s.a arkadaşlar taşın durş şekline bakın ve suyun akış yönü nasıl sizce akar su olmadıgına göre yatay su akışı nasıl olmuş olabilir ya kanaldaki eski ustalar nerde kanal yetkileleri degiştimi usta kalmamış burda her fpotoya yorum yapan usta degil arkadaşalar ve fotoyu gönderen arkadaşm işaretler dogal degil birde bu her önüne gelen yorum yapıyo burda acemi  arkadaşlar var resim gönderim umut baglıyolar ve ona göre emek harcayıp para harcayıp bi calışma yapacaklar sizin sözlerinize güvenerek calışan varsa eger yazıktır agalar kimse kırılmasın lütfen sözlerime ama böyle giderse kimse girmez artık silikleştirmeyin dogalı işlemeyi anlayamayan bile yorum yapar oldu ya bu ne acemilik önceki degerli ustalaar nerdesiniz allah hakkı için yapmayın ya kafanıza göre acemileri yönlendirmeyin usta adamlar yazsın bırakında her fotoya msj atınca ustamı olduk sanıyonuz yapmayın lütfen acami olupda usta görünen arkadaşlar yapmayın
« Yanıtla #9 : 14 Mayıs 2008, 00:33:19 »
aristo
*

kardeş otaşın aorda sabit olduğunu nerden biliyorsun bi  yerden yuvarlanmış olamazmı oyuk olması için illaki akarsumu olması lazım gel ben sana akarsuyun yanında olmayan kayalarda milyonlarca oyuk göstereyim bide dikkatini çekeyim kimseninde burda usta göründüğü yok herkes fikrini söylemekte özgürdür

« Yanıtla #10 : 14 Mayıs 2008, 00:48:37 »
_Hünkar_
*

aristo kardeş herkes fikrini söylebilir bende öyle yaptım ama benim demek istedigim akarsudan dolayı aşınmış deniyor bende onu aydınlatmaya calıştım vede bende biliyorum taşların dogal olarak oyulacagını ama burda dogal degil iyice bak fotoya düzgün bir işcilik var ve burdaki acami arkadaşlar maddi ve manevi olarak calışma yapıyo usta olmayıpda yorum yapan arkadaşların lafı üzerine onu anlatmaya calıştım aristo arkadaşım bilmem anlata bildimmi sana ve gene savunuyorum söylediklerimi usta olmayan arkadaşlar yorum yapmasın bence sadece bilgi almak amaclı girsin kanala yazıktır yav emeklere sencede öyle degilmi bilmeyen bilgiçlik taslayan insanların sözüyle sen süre belli olmayan misal3 gün calışıp bir sonuç alamayacaksın ne düşüneceksin onun için degerli ustalar yorum yaparsa bence daha güzel bir paylaşım kanalı olur ben bunu demek istiyorum ama genede herkes bildigi gibi yapsın eger bu kanalın iyi bir yere gelmesini istiyorsak öyle yapmalyız yok dandik bir kanal istiyorasakda her önüne gelen bilende bilmeyende yazsın zaten zmanla göreceksin aristo kardeş ya seçkin bir kanal olacak ustaların sayesinde yada dandik bir kanal olacak usta olmayıpda usta görünerek hem kendini hemde karşısındaki bilgisiz arkadaşları kandırarak secim senin benim ve bu kanala gercekten sahip cıkan arkadaşlar için önemli bir konu benim acımdan cünkü gercekten bu işiş blen degerli ustalar vardı burda tekrar gelirler umarım lafı uzatdım biraz ama benim sözüm bu paylaşım sitesine daha bilincli ve daha fazla insan girssin ve gercekten bişeyler alsın boş muhabbetle geyik misaline dönmesisn diye buda bizlerin elinde arkadaşım aristo bilmem anladınm. allaha emanetsin
« Yanıtla #11 : 14 Mayıs 2008, 00:57:15 »
aristo
*

ya kardeş bende bu siteye ilk üye olduğumda aynen senin gibi sadece usta olanlar yorum yapsın diye uyarmıştım arkadaşları fakat zamanla gördümki acemi arkadaşlardanda ilginç fikirler çıkıyor zaten bu işte ustayım diyen yalan söyler herşey beyinde bitiyori illaki bi işaret hep aynı anlamı taşıyacak diyede bi şart yok zaten öyle olsaydı defineyi saklamanın bi anlamı kalmazdı herkes kolayca bulurdu yani uzun lafın kısası bu işler tamamen mantık yoluyla çözülebiliyor bazen senin acemi dediğin arkadaşlar olayı çözüyor bilmem anlatabildimmi saygılarla

« Yanıtla #12 : 14 Mayıs 2008, 01:21:33 »
_Hünkar_
*

NE SÖYLELİM ARKADAŞIM Şaşırmış HERKES GÖNLÜNE GÖRE BULUR UMARIM ARADIGINI  AMA İŞARETLER NEYİ ANLATDIGINI USTA İNSAN BİLİR ACEMİ İNSAN SADECE DEDİDİGİN GİBİ SADECE FİKİR YÜRÜTÜR HERKES ALLAHA EMENT OLSUN  SADECE FİKİRLE OLMAZ BU İŞ ARKADAŞLAR BİLGİ TECRÜBE OLMADAN YAPILACAK BASİT BİR İŞ DEGİL BU BİRİKİM İSTER EGER DEDİGİN GİBİYSE HERLES BULUR PRATİK ZEKASI OLAN AMA ÖYLE KOLAY BİR İŞ DEGİL İNAN ARİSTO ARKADAŞIM BEN BİR YERLE TAM 1 SENEDİR UGRAŞIYOM AMA SONUCA HALEN ULAŞAMADIM VE 7 SENEDİR BU İŞİ PROFOSYENEL YAPIYORUM VE EXAMİNER TOPRAK ALTI GÖRÜNTÜLEMEM VAR YANI SIRA garrett gtı-2500 alet kullanmaktayım ve cok güzel bir ekiple yasal yollarla bu işi yapıyoruz 7 senedir ve alaha şükür  kazanıyoruzda dedigin gibi kolay ve acemi olsaydı inan bu kadar masraf edipde yorulmazdık kardeşim ama fikirle yürütülecek iş degil
« Yanıtla #13 : 14 Mayıs 2008, 04:03:38 »
hercules0666
*
Tecrübe Puanı: 48
REGAİB KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

mertcan kardeşim eğerki ilk resimdeki taş sabit değilse Hiç uğraşma güzel kardeşim.sabit olduğunu biliyorsan yakın çevresinde mezar var.

Bir çivi bir nal kurtarır Bir nal bir at kurtarır Bir at bir yiğit kurtarır Bir yiğit bir VATAN kurtarır
« Yanıtla #14 : 14 Mayıs 2008, 09:42:42 »
sekerx
*
Tecrübe Puanı: 44
ALLAH C.C. ZENGİNLİĞİ DİLEDİĞİNE VERİR.

Sayfa: [1] 2   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: