+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  BELGELER
| |-+  Cinler
| | |-+ 
 TILSIM MILSIM BENCE HİKAYE ;OLAY KISMET MESELESİDİR.

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: TILSIM MILSIM BENCE HİKAYE ;OLAY KISMET MESELESİDİR.  (Okunma Sayısı 752 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 12 Şubat 2008, 21:58:34 »
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
*
Tecrübe Puanı: 232

SEVGİLİ ARKADAŞLAR.BENDENİZ BUNDAN YAKLAŞIK1 YIL ÖNCE BİR YER İÇİN YÖREMİZDE BULUNAN BİR KİŞİYE GİTTİM İLGİLENDİĞİMİZ YER TILSIMLI OLDUĞU SÖYLENİYORDU BİZ BİR TÜRLÜ HEDEFE ULAŞAMADIK ONDAN ÖYLE YARDIMTALEBİNDE BULUNMUŞTUK.BİZE O DA ŞÖYLE BÖYLE YAPIN MALI ALIRSINIZ DEDİ.ÖYLE YAPTIK AMA SONUÇTA HAVAMIZI ALDIK.BUNDAN 2 AY ÖNCE BELEDİYE SU GETİRMEK İÇİN KANAL KAZARKEN YAKLAŞIK 200 KG BİZANS ALTINI BULDU .BENİM KAZDIĞIM YERİN 1 METRE YANINDA İNANIN.ÇILDIRDIM O ANDA  SONRA DEDİM KENDİ KEDİME KISMETİMİZ YOKMUŞ.KISACASI2 AY ÖNCESİNE KADAR TILSIMLI YER,CİNLER GÖMÜYÜ BEKLERMİŞ,YOK ÇARPILIRMIŞIZ V.S. ÇOK İNANIRDIM. ŞİMDİ BABAM MEZARDAN ÇIKSA BANA ANLATAMAZ .ARKADAŞ BEN BÜYÜ,TILSIM FALAN İNANMIYORUM ARTIK.MİLLETE YUTTURUYORLAR.İNSANOĞLU CİN OLMUŞ ZATEN GERİSİ HİKAYE.BEN BULİM MALI GELSİN O CİN MİDİR NEDİR TILSIMMIDIR YERİM ONLARI KITIR KITIR.YETERKİ MAKİNA DÜT DESİN . Dil çıkaran Dil çıkaran Dil çıkaran Dil çıkaran Dil çıkaran Dil çıkaran Dil çıkaran Dil çıkaran Dil çıkaran

HOR GÖRME HARABAT EHLİNİ DEFİNEYE MALİK NİCE VİRANELER VAR                                                                                       suskunluğum aseletimdendir.
her lafa verecek bi cevabım var.
lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
birde söyleyene bakarım adammı diye...................
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2008, 22:18:27 »
mamix35
*
Tecrübe Puanı: 26

walla benım hıc basıma gelmedı bole bısı ama gelenler varsa eger sana katılmıolardır doqal olarak Kahkaha

defineci ayık, aynı zamanda uyanık olmalıdır..
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2008, 22:53:24 »
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
*

mamix kardeş bu benim görüşüm herkesin görüşü benimki ile aynı olmaz elbette ben her görüşe saygı duyarım.sadece başımdan olayı anlattım kısaca.tşk.

HOR GÖRME HARABAT EHLİNİ DEFİNEYE MALİK NİCE VİRANELER VAR                                                                                       suskunluğum aseletimdendir.
« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2008, 23:24:54 »
FBKursat19
*
Tecrübe Puanı: 5

Tılsım Bir Nevi Korumadır Arkadaşlar... İslam Öncesi Zamanlarda Arapça Harflerinin Her Bir Harfi ve Sayısı ile Yazılmaktadır...
« Yanıtla #4 : 20 Şubat 2008, 20:40:08 »
gnani
*

Peki yazdığın tılsımın bekçisi kim oluyor? neden bekliyor? başka işi yokmu ?
« Yanıtla #5 : 29 Şubat 2008, 23:45:48 »
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
*

s.a ggani kardeş bekçiside noldu belediye buldu .sen yazdıklarımı yanlış anlamışsın.tılsım bence hikaye.inananlarada saygılıyım.o sizin görüşünüz .saygılar.

« Yanıtla #6 : 02 Mart 2008, 23:20:34 »
boksor1903
Ziyaretçi

Tahassün duası

Her türlü afattan cinlerin ve şeytanların zararlarından tasallutlarından ve zararlarından emin olmak istiyorsan bu duayı sürekli okumalısın sabah ve akşam 7 kere okunmalı , okuma esnasında tarif edildiği gibi hareket edilmeli.

Biiznillah hiç bir şey zarar veremez. Bu bir kalkan gibidir. bu kalkan ile Allah`a sığınıldığında yapılan tüm saldırılar boşa gider. hiçbir zarar sana erişemez. Nasıl kalkan sana gelen saldırılarla senin aranda bir engel oluşturuyorsa bu da öyledir.

ÇOĞUL OKUNURKEN (AİLEYE)

Tahassanna bi zil mülkü vel melekût. Ve aksamna zil ıizzeti vel ceberût. Ve tevekkelna alel hayyil kayyümüllezi lâ yenamü ve lâ yemût. Dehalnâ fî hıfzillah Dehalnâ fî emânillah Dehalnâ fî hızillah. Bihakkı

(burada ker kelime okunurken sağ elin küçük parmakları teker teker kapatılacak)

kêf , hâ , yâ , ayn, sâd, küfiytü

(burada ker kelime okunurken sağ elin küçük parmakları teker teker kapatılacak)

Hâ , mîm , Ayn, Sîn , kâf, humiytü

bi la havle ve la kuvvete illabillahil aliyyil azıymi tevekkeltü alâ rabbî ve rabbiküm mâ min dâbbetin illa hüve ahizum binasıyetiha inne rabbî alâ sıratim müstekıym. Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin zil hulukil azıym. Ve alâ âlihi ve sahbihi bi adedi ıilmillahil azıym. Velhamdü lillahi rabbil alemiyn.

TEK KİŞİ İÇİN:

(KENDİNİZE OKURKEN YADA BAŞKASINA)

Tahassantü  bi zil mülkü vel melekût. Ve aksamtü zil ıizzeti vel ceberût. Ve tevekkeltü  alel hayyil kayyümüllezi lâ enamü ve lâ yemût. Dehaltü  fî hıfzillah Dehaltü fî emânillah Dehaltü fî hızillah. bihakkı

kelimelerin okunuşu farklı oluyor,parmaklarda okunan deyişmiyor

« Yanıtla #7 : 05 Mayıs 2008, 10:25:31 »
soundstream
*

selam.son mohikan kardeşim.büyük konuşma bence.doğru kısmet meselesi.ama başına bi gelirse anlarsın ozaman nasıl ürpertici olduğunu.ynede asla başına gelmesini istemem gerçeğini yaşamış bir insan olarak.saygı ve sevgilerimle...
« Yanıtla #8 : 06 Mayıs 2008, 08:46:54 »
Enqin
Yorgun Defineci
*
Tecrübe Puanı: 58
Domuzdan post gavurdan dost olmaz.

aynı görüşteyim hepsi hikaye cinci lerin para kazanmak için uydurdugu palavralar.

Ey Türk Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini Ve Töreni Kim Bozabilir.

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2008, 21:40:33 »
dfx
*
Tecrübe Puanı: 42
Heveslerin kadar zayıf hedeflerin kadar büyüksün.

selam arkadaşlar siz bir yere gittinizde define aramak için gidiyorsunuz onun icin bazı olaylar başımıza gelebiliyor AMA her hangi biri veya

SON MOHİKANIN dediği gibi belediye su getirmek için orda define aramak için degil yada başka bir iş için orda olupda define bulan cok kişi

var bu işle ugraşanlara her zaman indende cindende insandanda zarar gelmiştir ve gelecektirde.

saygılar

BİLGİNİN EFENDİSİ OLMAK İÇİN ÇALIŞMANIN KÖLESİ OLMAK GEREKİR..
« Yanıtla #10 : 09 Mayıs 2008, 01:38:52 »
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
*

sa.saundstream arkadaşım başıma hiç bir şey gelmez allah'ın izni ile bize hiçbirşey yapamazlar.saygılarımla.

« Yanıtla #11 : 09 Mayıs 2008, 01:41:45 »
consesou
*
Tecrübe Puanı: 10
küskün

evet tılsıma bende inanmıyorum

İÇİM BURUK AMA PİŞMAN DEĞİLİM            BİR UFACIK DÜNYAM VARDI BAK ONUDA ELLER ALDI
« Yanıtla #12 : 10 Mayıs 2008, 01:07:30 »
güneşinoğlu
*
Tecrübe Puanı: 0

eskiden evler konturplakla ayrılmış iki aile yaşıyor.Birisinin karısı rüyasında bir küp altın görüyor. Yerini tarif ederek kocasına anlatıyor.Kocasıda nasipse gelir diyor.Bunu duyan yandaki aile hemen gidip kazıyor. Bir küp sarcaarı.Ulan adam nasıl aldatılır deyip bacalarından dökeyimde görsünler diyor.Bir döküyor Altınlar dökülüyor .Adamda karısına NASİPSE GELİR dememiştim diyor.Allah cc.herkeze hayırlıysa nasip etsin. Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış

BEN TÜRKÜM SEN NE OLURSAN OL.AMA OLDUĞUN YERE DİKKAT ET;BASTIĞIM YER OLABİLİR.
« Yanıtla #13 : 10 Mayıs 2008, 02:39:43 »
hattab34
*
Tecrübe Puanı: 4

alaplılı   iş  arkadaşım bana şunu anlattı    bu    3  harfliler    define   olayında   yok   millet cahil  bilmiyor      bir   altını   toprak    altına   koyarsın  senelerce   kalır   o  altın   elektrik   akımı  yapar  bunu  bilmeyen  cahil adamlar da    kazmayı  vurunca   altınların sağladığı   elektrik akımı  ile çarpılır    sonrada   cin  çarptı  derler aynen böyle   anlattı     yorumlarınızı bekliyorum  saygılar
« Yanıtla #14 : 16 Mayıs 2008, 15:02:20 »
ordubreakdance
bugün Allah (c.c) için ne yaptınız?
*
Tecrübe Puanı: 4
muhakkak galip olan ALLAH'dır

ben sana diyeyim o zaman yorumu. arkadaşım 5 kişi ile mağaraya girmişler ellerinde termal ile araştırma yapıyorlarmış, derken yeri tesbit etmişler fakat birden durup ses duymaya başlamışlar derken yanındakilin suratını kaplayacak kadarbir el izi adamın kaşı açılmış arkadaşım kendine mi vurdun uydurma bizi korkutup sen alacan değil mi dediğinde Bir ses; SENDE İSTİYORSUN HERHALDE DEYİP ona da bir şamar gelmiş ve o günden itiberen oraya daha gidemediler. beni götürün dediğimde ise ona bi haller olmaya başlıyo acaba neden? derken başka bir olay bir horasanla örtülü bir patetes tarlasını kazmak için kazmayı vurduğunda adam yaklaşık 50 metre uçuyo ve düştüğünde birkaç yeri kırık ve bu kişi benim de akrabam. neyse sadede gelelim. Evet bu nasip işi ve bununla uğraşana değilde uğraşmayanlar buluyor genelde Neden? Çünkü Allah'u teala ona nasip buyurmuşdur ve tılsımlar inanılmayacak kadar kötü ve tesirlidir. Muhakkak Allah c.c zenginliği istediğinden alıp istediğine verir, o nasip ederse bulursun gerisi ise yalan...

muhakkak galip olan ALLAH'dır
Şüphesiz ben sizin görmediklerinizi görüyor ve biliyorum. Gök yüzü gıcırdayıp inledi ve gıcırdayıp inlemekte de haklı idi. Gökyüzünde, alnını Allah'a secde için koymuş bir meleğin bulunmadığı dört parmaklık bile boş yer yoktur. Allaha yemin ederim ki, eğer benim bildiklerimi sizler bilmiş olsaydınız az güler çok ağlardınız, Yataklarda kadınlardan da zevk almazdnız. Yüksek sesle Allah'a yalvararak yollara ve kırlara çıkardınız...
Sayfa: [1] 2   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: